Redovisningsekonom till storbolag

Redovisningsekonom till storbolag

Är du en fena på månadsbokslut och vill ansvara för egna bolag i en större verksamhet? Är du tillgänglig relativt omgående och är redo för ett konsultuppdrag i ett trivsamt företag? Varmt välkommen att höra av dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med andra kompetenta och erfarna redovisningsekonomer i en bokslutsgrupp. Teamet ansvarar för att leverera månadsbokslut, momsredovisning, månatliga avstämningar och rapportering. Tjänsten ställer krav på att du är trygg i din redovisning och har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.

Din bakgrund
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom med självständiga bokslut
  • Civilekonom / YH-utbildning
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Kunskap i SAP, AX, M3 eller Navision är meriterande
  • SJR välkomnar både underkonsulter och dig som vill bli anställd konsult till detta uppdrag
För att passa i rollen som konsult är du en person som är trygg och kompetent i din redovisning. Starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta processinriktat i större bolag med eget ansvar för ett antal legala enheter. Vidare är du givetvis en kommunikativ person som alltid levererar med kvalité och servicekänsla.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag heltid


Ort:

Malmö
Start:

inom ca 1-2 månader


Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 070-4715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-02-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.