Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Malmö

Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Malmö

Just nu letar vi efter dig som är tillgänglig omgående för att starta ett konsultuppdrag som redovisningsekonom hos en av våra kunder i Malmö. I rollen som konsult hos oss erbjuder vi dig en möjlighet att prova på att arbeta både på medelstora och stora bolag. Du får ta del av vårt breda nätverk för att matcha dig mot rätt arbetsuppgifter och din nästa utmaning som får dig att växa i rollen som ekonom.

Arbetsuppgifter

Löpande bokföring

Utredning av diffar m.m.

Administration av avtal och dokument

Vara drivande i olika projekt

Leverantörsreskontran

Skattedeklaration, moms

Rapportering och uppföljning

Hantera anläggningstillgångar, avskrivningar

Avstämning mot bank

Vara behjälplig vid månads- kvartals- års bokslut.

För att lyckas i rollen ser vi att du;

har någon ekonomisk eftergymnasial utbildning

har några års erfarenhet och god förståelse av redovisning

är van vid och bekväm med att ha många kontaktytor

har goda kunskaper i Excel och vana av större ekonomisystem

har kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift

Personlighet

Vi söker dig som är snabblärd, självständig, gillar problemlösning och vill arbeta i en bred redovisningsroll som konsult. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten, vidare har du ett stort engagemang, du tycker om att ta initiativ och att arbeta utvecklingsorienterat. För att trivas i rollen som konsult är du prestigelös och van vid att ta tag i arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Du är en utpräglad lagspelare som vill nå framgång tillsammans. Du har flera kontaktytor så din kommunikativa förmåga och utåtriktade personlighet kommer dig väl till pass.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-10-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom till konsultuppdrag i Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.