Redovisningsekonom till bolag i Malmö!

Redovisningsekonom till bolag i Malmö!

Är du en erfaren redovisningsekonom och tycker om att arbeta i en ansvarstagande roll? Trivs du även med att arbeta i en internationell miljö? Då kan du vara den vi söker!

Hos vår kund blir du en del av ett drivet gäng med högt i tak. Du kommer att ingå i ett redovisningsteam där du kommer att ansvara för hela redovisningsarbetet för ett par av verksamhetens bolag. Ekonomiavdelningen har ett övergripande ansvar för bolagets europeiska finansverksamhet, det gäller därför att du håller dig uppdaterad kring bolagets riktlinjer och policys. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften. Avdelningen sitter i ljusa och nyrenoverade lokaler i centrala Malmö.

Arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut, behjälplig vid årsbokslut
Lämplig bakgrund
Du har någon form av eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna en akademisk utbildning, kandidatexamen eller motsvarande, och har arbetat minst 3 år med kvalificerat redovisningsarbete. Du är självständig i ditt arbete, är driven och har en god kommunikativ förmåga. Som person har du lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Erfarenhet av arbete i bolag med engelska som koncernspråk är meriterande.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag 6 månader, eventuell möjlighet till förlängning
Ort:

Malmö
Start:

Omgående
Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Caroline på 0766-471619. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut och annonsen plockas då ned. Sista ansökningsdag är 2020-03-07.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom till bolag i Malmö!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.