Redovisningsekonom till Trianon i Malmö

Redovisningsekonom till Trianon i Malmö

Trianon är ett entreprenörsdrivet och expansivt fastighetsbolag som grundades 1973 och som äger, förvaltar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö med omnejd. Vi verkar för ett hållbart boende och en hållbar stadsutveckling för både människa och samhälle - alltid med ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, lyhördhet och hög servicenivå. Idag är vi börsnoterade på Nasdaq Stockholm och vårt fastighetsbestånd har ett marknadsvärde på cirka 12 Mdkr. Med engagemang, nytänkande och mod som värdegrund vill vi på Trianon göra Malmöregionen till en ännu bättre plats att bo och verka i. Känner du som vi, hoppas vi att du söker denna tjänst. För mer information se www.trianon.se

Trianon fortsätter att växa och söker nu en redovisningsekonom till sitt kontor i Malmö. Du kommer att bli en del av ett engagerat team redovisningsekonomer och du rapporterar till bolagets redovisningschef.

Arbetsbeskrivning
Hos Trianon kommer du som redovisningsekonom arbeta med att sköta bokföringen från ax till limpa för ett flertal bolag inom koncernen. Det är en verksamhetsnära roll där du aktivt kommer att arbeta med förbättringar och bidra till att utveckla flöden och processer i det växande bolaget.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Avstämningar och periodiseringar
  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Upprätta årsredovisningar och vara kontaktyta mot revisorer
  • Upprätta inkomstdeklarationer
  • Bolagsformalia och annan förekommande ekonomiadministration
Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom redovisning eller motsvarande samt några års relevant erfarenhet av arbete med redovisning. Du har erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut, årsbokslut och det är meriterande om du tidigare har arbetat med redovisning i fastighetsbolag. Kanske har du arbetat i en motsvarande roll tidigare alternativt har du erfarenhet från en redovisningsbyrå eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också goda kunskaper i Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull samt kan se till både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och att samarbeta med andra. Som person är du positiv och prestigelös samt har en stark vilja till personlig utveckling!

Ansökan
I denna rekrytering har Trianon valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.