Redovisningsekonom till Sandberg Development i Malmö

Redovisningsekonom till Sandberg Development i Malmö

Sandberg Development är ett familjeägt investeringsbolag med visionen att genom aktivt ägande i innovationsdrivna bolag bidra till tillväxt och samhällsnytta. Genom aktivt ägande vill vi investera i och förädla innovations- och teknikdrivna företag med basen i södra Sverige.

"Som engagerade ägare ska vi bidra till att utveckla innovationer och affärsmöjligheter och bidra med resurser och kompetens med målet att bolagen ska ta en marknadsledande position inom sin bransch och sitt segment. Vår investeringsfilosofi bygger på en övertygelse om att pengar ska sättas i arbete och skapa nytt. Vi har arbetat efter denna filosofi i mer än 60 år".

Sandberg Development söker nu en driven redovisningsekonom till sitt huvudkontor i Malmö. Du kommer att ansvara för redovisning och rapportering av fyra mindre fastighetsbolag och rapporterar till Group Chief Accountant.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Leverantörsfakturahantering och löpande bokföring
  • Kundreskontra och interndebiteringar
  • Underhåll av anläggningsregister & avskrivningar av byggnader och inventarier
  • Momsredovisning
  • Månadsavstämningar och månadsrapporteringar i Cognos
  • Projekthantering vid om-/nybyggnation
  • Prognos- och budgetarbete
  • Årsbokslut och inkomstdeklarationer
Vem är du?

Du har en högskoleexamen eller annan adekvat utbildning inom ekonomi/redovisning och några års erfarenhet inom redovisning. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande.
Vi ser gärna att du är nyfiken samt har driv att vilja lära och utvecklas. Du har förmågan att lyfta blicken och se helheten. Du kommer att ingå i ett mindre, sammansvetsat team som hjälps åt och du kommer att ha mycket dialoger ut i verksamheten så det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och interagera. Vi värdesätter god analytisk förmåga, ansvarstagande och ägandeskap över ditt arbete.

Ansökan

I denna rekrytering har Sandberg Development valt att samarbeta med SJR.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se

Sista ansökningsdag är 2022-06-30. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut).

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.