Redovisningsekonom med intresse för Controlling

Redovisningsekonom med intresse för Controlling

Har du erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning med självständiga månadsbokslut? Känner du dig redo att axla en viktig och ansvarsfull roll? I denna tjänst får du möjlighet att påverka din utveckling och dina framtida arbetsuppgifter.

Företaget SJR hjälper att rekrytera till är beläget i Malmö. Huvudkontoret ligger i Tyskland och du kommer arbeta på bolagets svenska filial. Ekonomigruppen i Sverige består idag av 7 personer och du kommer arbeta i ett nära samarbete med dina kollegor.

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för egna bolag, du förväntas sköta det löpande redovisningsarbetet samt månadsbokslut. Du är även behjälplig vid årsbokslut samt hjälper till med kund- och leverantörsreskontra vid behov då kollegor har semester eller är sjuka. I rollen ingår även att ta fram underlag och rapporter, där du tycker det är roligt att analysera och tolka resultat.

Lämplig bakgrund
  • Minst 4-5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet av arbete i SAP är meriterande
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Vem är du?
För att trivas på denna tjänst tar du ansvar för din egen utveckling samt tycker det är roligt att driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du är noggrann och har stenkoll på alla transaktioner.

Så ansöker du
Låter detta arbete intressant? Tjänsten ska tillsättas omgående! Skicka gärna in din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval. Det här är en annons där företagets namn inte framgår, vid en eventuell intervju hos SJR kommer jag att berätta vilket företag det är.

Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Carin Berntsson på 0704-715912.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (21 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.