Redovisningscontroller med 3–5 års erfarenhet

Redovisningscontroller med 3–5 års erfarenhet

Är du en redovisningsekonom som vill arbeta mer analytiskt? Vill du ingå i ett större team och arbeta på ett stort och välkänt företag? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i ett team tillsammans med trevliga kollegor. Tillsammans har ni ett ansvar över balanskontona. Du är delaktig vid månadsbokslut och kommer t.ex. beräkna moms och skatt. Arbetet är också av en analytisk karaktär vilket innebär att rätta differenser, reda ut och ifrågasätta fel som uppkommit. Andra arbetsuppgifter som förekommer är arbete med leasing och factoring.

Din bakgrund
  • Minst 3 års arbete som redovisningsekonom (självständiga bokslut, skatteberäkning mm.)
  • Civilekonom / YH-utbildning inom ekonomi
  • Mycket god kunskap inom Excel (pivotabeller mm.)
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tycker om variation i din arbetsdag. Du har erfarenhet av arbete som redovisningsekonom från ett medelstort bolag och det är meriterande om du arbetat med controller-relaterade arbetsuppgifter. Har du dessutom specialiserat dig på moms är det extra värdefullt. För att trivas i företaget är du en förändringsbenägen person som har nära till skratt och tycker om dagligt samarbete med dina kollegor.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag, föräldravikariat cirka 10-14 månader
Ort:
Malmö
Start:
April/Maj
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Carin Berntsson på 0704-715912.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 12 apr (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.