Redovisningsassistent till internationellt företag i Malmö!

Redovisningsassistent till internationellt företag i Malmö!

Vill du testa på något nytt efter julledigheten? Eller är du sugen på att göra en förändring nu när vi gått in i ett nytt år? Oavsett anledning har vi tjänsten för dig!

Vi söker för kunds räkning en redovisningsassistent som kommer arbeta brett med kund- och leverantörsreskontra och löpande redovisning. Vår kund, ett internationellt bolag, har sitt Sverigekontor i Malmö där de sitter i nya och fräscha lokaler med goda pendlingsmöjligheter. Du kommer tillhöra ett härligt team med högt i tak där entreprenörsanda präglar vardagen. I rollen som redovisningsassistent kommer du ha ett nära samarbete med Business Unit Controller vilken du också rapporterar till.

Arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • Bokslutsarbete
  • Övrigt kontorsgöromål
Lämplig bakgrund
Du har någon form av ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter. Därmed har du god förståelse för de ekonomiska flödena i en organisation samt vana av att arbeta brett inom ekonomi. Du har även arbetat i större ekonomisystem och Excel. Koncernspråket är engelska och du måste därför du vara flytande i detta.

Din personlighet
I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper. Som person är du serviceminded, prestigelös och flexibel. Du är inte rädd för att hugga in där det behövs eller att testa på nya saker. Noggrannhet är en självklarhet för dig och du strävar alltid efter effektivitet i dina arbetsprocesser. Vidare har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i en varierad roll.

START: Omgående

OMFATTNING: 80%

PLACERING: Malmö

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka in din ansökan omgående! Vi arbetar med löpande urval.
Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 0766-47 16 19.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.