Redovisningsansvarig till intressant interims uppdrag

Redovisningsansvarig till intressant interims uppdrag

SJR Finance letar efter dig som vill ingå i vårt nätverk av kompetenta och kvalificerade ekonomer. Driver du eget bolag eller letar efter en anställning är du välkommen att höra av dig till oss!

I rollen som konsult erbjuder vi dig en möjlighet att prova på konsultuppdrag hos medelstora och stora bolag. Du får också ta del av vårt breda nätverk för att matcha dig mot rätt arbetsuppgifter och din nästa utmaning som får dig att växa i rollen som ekonom.

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig som är en kvalificerad redovisningsekonom med
7-års erfarenhet eller mer av kvalificerad redovisningsarbete, exempel på arbetsuppgifter du känner dig trygg med är:

Månads-, kvartals-, och årsbokslut
Rapportering och uppföljning
Bokföring av reserver och periodisering
Revision och årsredovisning
Skattedeklaration, moms
Kännedom eller erfarenhet av koncernredovisning
Kassaflödesrapporter och analyser
Intrastatrapportering Rapportering i Cognos/Qlikview

Din bakgrund
  • Minst 7 års erfarenhet av arbete som kvalificerad redovisningsekonom
  • Civilekonom eller liknande
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Erfarenhet av Qlikview eller liknande
  • God erfarenhet av affärssystem som exempelvisM3, SAP, Navision
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tycker det är roligt att snabbt sätta dig in i en verksamhet och vill bidra som en värdefull resurs till företaget. För att trivas i rollen som konsult är du prestigelös och van vid att ta tag i arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Har du ledarerfarenhet i en arbetsrelaterad roll är det meriterande.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid minst 6 månader
Ort:
Malmö
Start:
Omgående, inom 1 månad
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Carin Berntsson på 0704-715912.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 apr (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.