Projektcontroller till BoKlok

Projektcontroller till BoKlokBoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.


BoKlok erbjuder nu en trevlig tjänst där möjlighet finns att faktiskt göra skillnad på riktigt, här får du chansen att göra avtryck i en verksamhetsnära funktion där man brinner för de operativa frågorna. Du kommer nära besluten och ges god möjlighet till en bra utveckling inom bolaget. Du ingår i en ekonomifunktion om ca 10 personer och du rapporterar till ekonomichef. Placeringsorten är Hyllie, Malmö.

Huvudsakliga arbetuppgifter:
Som projektcontroller arbetar du i nära samarbete med projektledarna där du stöttar upp i finansiella och ekonomiska frågor. Du är aktiv och drivande i budget- och prognosarbetet och säkerställer kvalitet i inrapporterat material. Du arbetar med kvartalsvisa bokslut, uppföljning och analys. Du hanterar ad hoc uppgifter dagligen som prioriteras och värderas löpande. Ditt arbete utför du till stor del i Oracles BI verktyg och Excel.

För att lyckas i rollen ser vi att du;
  • har en akademisk utbildning inom ekonomi
  • har ca 3-5 år erfarenhet av controlling gärna från en projektstyrd verksamhet
  • har god förståelse för redovisning
  • är van vid att ha många kontaktytor
  • har mycket goda kunskaper i Excel
  • IT- och systemintresse är meriterande
Personlighet
För att trivas och bli framgångsrik i tjänsten bör du vara kommunikativ, prestigelös, engagerad och självgående och med en positiv inställning. Att vara noggrann och leverera med kvalitet är en självklarhet för dig. Din analytiska förmåga är utmärkande och du tar dig an dina uppgifter på ett lösningsorienterat sätt. Vidare är du en verksamhetsorienterad person som hanterar och motiveras av förändringar i en dynamisk verksamhet.

Ansökan
I denna rekrytering har BoKlok valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 076 647 16 78. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet

Titel: Projektcontroller
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.