Krav- och inkassoansvarig till Elis i Malmö

Krav- och inkassoansvarig till Elis i Malmö

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 25 anläggningar spridda över landet.

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Nu söker vi vår nya kollega som vill arbeta som krav- och inkassoansvarig

Rollen innebär att ha övergripande ansvar för vår kravrutin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • betalningspåminnelser, inkassoärenden
  • hantering av konkurser, rekonstruktioner och ackordsförslag i nära samarbete med våra anläggningar men även med konkursförvaltare.
  • ansvar för räntefakturering
  • hantering av bolagets autogirorutin samt viss kontoavstämning
  • backup till kundreskontraansvarig vad gäller kundinbetalningar
  • daglig kontakt med främst våra anläggningar men även våra kunder
Programmen du jobbar i är främst Dynamics AX, Rival, SOL och Officepaketet.

Vem söker vi?

Som person är du utåtriktad, positiv, lösningsorienterad och har ett stort engagemang i det du gör. Du är effektiv och flexibel, men är också noggrann och kan strukturera din vardag. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och trivs lika bra med självständigt arbete som i grupp. Som lagspelare gillar du att ha ett nära samarbete med teamet samt med andra funktioner och kunder. För att trivas i rollen är det viktigt att du är både inkännande och affärsmässig.

Rätt inställning, personligt driv och engagemang är avgörande. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper.

Elis erbjudande
Elis erbjuder ett stabilt företag med en trevlig arbetsmiljö och kompetenta kollegor. Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan
I denna rekrytering har Elis valt att samarbeta med SJR.För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se

Sista ansökningsdag är 2022-07-20. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut). Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Tjänsten kommer att, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motivera en bakgrundskontroll som kommer att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Krav- och inkassoansvarig
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.