Junior Financial Controller – start omgående

Junior Financial Controller – start omgående

Tjänsten är ett långt föräldravikariat på 1,5 år och vi välkomnar dig som är nyfiken på att arbeta som ekonomikonsult för SJR!

Du kommer arbeta i ett Shared Service Center tillsammans med trevliga kollegor där ni tillsammans ansvarar för rapportering, uppföljning och analys för de Europeiska säljbolagen. I din roll har du mycket kontakt både med interna- och externa stakeholders. Tjänsten innebär att förutom att följa de ekonomiska cyklerna med månads- och årsbokslut också vara delaktig i budgetprocesser och sköta dialog med revisorer. I detta företag drivs ständigt utvecklingsprojekt vilket du ser som givande och här är du gärna med och bidrar med din kunskap. Du har lätt för att ta till dig ny information och är en trygg användare av Excel samt pratar och skriver obehindrat på engelska.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • Fokus på analys av nyckeltal och avvikelser i månadsbokslut
 • Delaktighet i månatligt bokslutsarbete
 • Prognoser på månads- och kvartalsbasis
 • Budgetering och budgetuppföljning
 • Business case och delaktighet i projekt
Din bakgrund
 • Cirka 3-5 års erfarenhet av arbete med redovisning
 • Trygg i din löpande redovisning, redo för roll som controller
 • Meriterande med internationell arbetslivserfarenhet
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Mycket god kunskap inom Excel (pivotabeller mm.)
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Tjänsten förutsätter att du har en god analytisk förmåga och kan förklara komplexa samband. Du har ett stort intresse av att skapa förståelse för verksamheten "bakom" siffrorna. För att trivas i rollen som konsult är du en förändringsbenägen person som är trygg i dig själv och vågar utmanas i nya situationer.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag


Ort:

Malmö
Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-21.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Financial Controller
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.