Erfaren rekryterare, tillgänglig omgående

Erfaren rekryterare, tillgänglig omgående

Har du gedigen erfarenhet av att självständigt sköta en hel rekryteringsprocess? Är du tillgänglig omgående och intresserad av att stötta upp en HR-avdelningen på ett välkänt företag i centrala Malmö? Då kan detta uppdrag vara rätt för dig!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 2 månader med chans till eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en del i ett mindre HR-team och tillsammans med dina kollegor ansvara för rekryteringsprocessens alla delar. Arbetet innebär att rekrytera tjänstemän till de avdelningar på företaget där anställningsbehov finns eller uppstår. Uppdraget som rekryterare innebär att du säkerställer kravprofil, skriver och publicerar annons, sköter search, urval, genomför intervjuer, tester, referenstagning samt även är med vid avtalsskrivning. Eventuellt medverkar du även i introduktion av nyanställda samt sköter andra HR-administrativa arbetsuppgifter som uppstår ad-hoc.

Din bakgrund

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av arbete som rekryteringskonsult. Meriterande om du är certifierad i testverktyget OPQ, samt har relevant eftergymnasial utbildning inom HR- och rekrytering.

Tjänsten innebär många kontaktytor där kommunikation och initiativtagande faller sig naturligt för dig. Du är prestigelös och hugger tag där det behövs. Att du är noggrann samt strukturerad ser vi som en självklarhet. I rollen som rekryterare arbetar du med rekryteringsprocessens olika delar vilket innebär att du är van att agera konsultativt och professionellt till både kandidater samt rekryterande chef.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag, 2 månader


Ort:

Centrala Malmö
Start:

Omgående
Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-01-24.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Rekryterare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.