Ekonomiassistent till stort bolag i södra Skåne!

Ekonomiassistent till stort bolag i södra Skåne!

Trivs du med att arbeta i en internationell miljö och har erfarenhet av att arbeta på större bolag? Har du tidigare arbetat med kundreskontra och är nyfiken på att utvecklas i din roll? Då ska du se hit! I rollen som ekonomiassistent hos vår kund, ett större bolag strax utanför Malmö, kommer du i huvudsak arbeta med kundreskontra men även vara med och ta del i övrigt förekommande arbetsprocesser på en ekonomiavdelning. Du kommer ha en verksamhetsnära roll med många kontaktytor inom organisationen och ett nära samarbete med övriga på finansavdelningen. Uppdraget är på heltid och varar initialt 1,5 år.

Arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig vid bokslut
Lämplig bakgrund

För denna roll ser vi att du minst har examen som gymnasieekonom, alternativt att du har arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har även ett par års erfarenhet av att arbeta som ekonomassistent samt vana av att arbeta med kundreskontra. Det är meriterande om du har erfarenhet från revisionsbranschen samt av löpande bokföring. Vidare är du flytande i engelska och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem.

Din personlighet

Som person är du självgående och initiativtagande, du driver dina arbetsuppgifter till mål och lämnar inte saker åt slumpen. Du är prestigelös och strävar efter struktur och effektivitet i arbetet. Att uppmärksamma problem eller sätta krav på dina kollegor för att kunna hålla deadlines är inte något du räds för, du tycker det är viktigt att arbetet blir noggrant och rätt gjort. Du är även pedagogisk och ser god kommunikation som nyckeln till ett lyckat samarbete samt har lätt för att komma överens med andra människor.

Din ansökan

Känner du igen dig i beskrivning ovan? Då har du ingen tid att förlora! Skicka in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 0766-471619.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 okt (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.