Ekonomiassistent till intressant bolag i centrala Malmö

Ekonomiassistent till intressant bolag i centrala Malmö

Är du noggrann och ordningsam samt trivs i rollen som spindeln i nätet? Vill du dessutom arbeta i en organisation som sätter medarbetarna först? Då ska du läsa vidare!

För kundsräkning söker vi nu en ekonom till deras enhet i Malmö där ca 50 medarbetare utgår ifrån. Du kommer ansvara för administrationen i regionen så som ekonomin och tidrapporteringen men även hjälpa till med andra förekommande arbetsuppgifter på ett mindre kontor. Som ensam ekonom i region syd kommer du sitta med i den lokala ledningsgruppen men rapporterar till ekonomiavdelningen som är placerad i Göteborg. Vidare sitter vår kund i ljusa och fräscha lokaler med fin utsikt i centrala Malmö där det finns goda pendlingsmöjligheter men även tillgång till parkering.

Arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Tidrapportering
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ett mindre kontor
Din bakgrund
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller arbetserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent
  • Flytande i Svenska i både tal och skrift
  • God datorvana, meriterande om du arbetat i någon form av ekonomisystem.
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tycker om variation i din arbetsdag och att ha många bollar i luften. Du är en doer som inte är rädd för att hugga i där det behövs och du lämnar aldrig något halvdant. Kvalitet är något du tycker är viktigt och du är därför noggrann och ordningsam i ditt sätt att arbeta. Att ta sig an nya arbetsuppgifter är inte något du räds för, utan snarare något du tycker är roligt då du är nyfiken som person. Då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt, är det viktigt att du trivs i en social roll samt kan arbeta i team såväl som självständigt.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag / ca.15 månaders föräldraledighet
Ort:

Malmö
Start:

november/december
Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Caroline på 0766-471619. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut och annonsen plockas då ned. Sista ansökningsdag är 2019-10-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent till intressant bolag i centrala Malmö
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.