Ekonomiassistent till internationellt bolag

Ekonomiassistent till internationellt bolag

Har du erfarenhet av att arbeta med kund och leverantörsreskontra? Trivs du i en internationell miljö och tycker om att ta ansvar? Då kan detta uppdrag vara rätt för dig! Vi söker just nu en ekonomiassistent till vår kund, ett expansivt bolag i utkanten av Malmö. Där kommer du arbeta i en bred roll på en mindre ekonomiavdelning. Rollen innebär stor variation mellan adhoc- och rutinuppgifter. Du kommer tillhöra ett härligt team och rapporterar till bolagets ekonomichef.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du vara delaktig i hela ekonomiflödet. Du kommer arbeta med allt från kund- och leverantörsreskontra till att vara med i bokslutsprocessen. Vidare kommer du även att ansvara för analys av finansiell status och förmåga hos bolagets kunder.

Din bakgrund
  • Arbetserfarenhet som ekonomiassistent
  • Kunnig i Excel och god systemvana
  • Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
Tjänsten passar dig som har förmåga att arbeta både självständig såväl som i team. Du är analytisk i ditt sätt att arbeta och gillar att ta ansvar. Som person är du prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter. Att vara flexibel, snabbt kunna skifta fokus och prioritera om är naturligt för dig.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 6 månader med chans till förlängning
Ort:
Malmö
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Caroline Ruscic på 0766-47 16 19.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.