Ekonomiassistent till framgångsrikt team i Malmö!

Ekonomiassistent till framgångsrikt team i Malmö!

Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra? Är flexibilitet och trevliga kollegor viktigt för att du ska trivas? Då har vi uppdraget för dig!

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent då man behöver frigöra resurser för att kunna ro ett större projekt i hamn. I rollen som ekonomiassistent kommer du ansvara för leverantörsreskontran med stöd från kollegorna på redovisningsavdelningen. Du kommer tillhöra ett härligt och jordnära team på ca 10 personer med mycket gott samarbete som genuint bryr sig om varandra. Ni sitter tillsammans i ett ljust och fräscht kontorslandskap ute på Hyllie med god tillgång till olika pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik men även parkering.

Arbetsuppgifter
  • Leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Behjälplig vid bokslut
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Din bakgrund
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller arbetserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra
  • Flytande i Svenska och Engelska, i både tal och skrift
Som person är du ansvarstagande och driver självständigt dina arbetsuppgifter framåt. Du ser det som en självklarhet att man hjälper sina kollegor vid behov och har en god samarbetsförmåga. I ditt arbetssätt strävar du effektivitet men tummar inte på kvaliteten och ser till att hålla deadlines.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag, heltid 6 månader

Ort:
Malmö
Start:

Omgående, senast slutet av januari 2020
Lön:

Enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Caroline på 0766-471619. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut och annonsen plockas då ned. Sista ansökningsdag är 2020-01-19.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Caroline på 0766-471619. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut och annonsen plockas då ned. Sista ansökningsdag är 2020-01-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent till framgångsrikt team i Malmö!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.