Ekonomiassistent till ett välkänt och stort företag

Ekonomiassistent till ett välkänt och stort företag

Är du en nyfiken, engagerad och analytisk ekonom? Har du erfarenhet av arbete med större flöden inom ekonomi? Om svaret är Ja, då är det kanske dig vi letar efter!

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad på företagets shared service center i Hyllie, erfarenhet av arbete med större flöden är därav meriterande. Har du även kommit i kontakt med factoring- och leasingtjänster är det en värdefull kunskap.

Dagliga arbetsuppgifter som du känner dig trygg med är; in- och utbetalningar, kontoavstämningar och uppföljning av transaktioner. Du tycker det är roligt att vara problemlösare och hjälper gärna organisationen och dina kollegor när ni ställs inför utmaningar. I denna tjänst blir du en del av ett större team som tillsammans hjälps åt för att få arbetsuppgifterna utförda.

Lämplig bakgrund

I denna roll har du många kontaktytor där kommunikation och initiativtagande faller sig naturligt för dig. Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har god kunskap i engelska, både i tal och skrift.

Din personlighet

Du är prestigelös och hugger tag där det behövs. Effektivitet är viktigt för dig och du gillar att få saker och ting gjorda. Att uppmärksamma problem och lösa dessa ser du som en naturlig del av din arbetsdag. Noggrannhet och struktur är en självklarhet i ditt sätt att arbeta.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval. Tjänsten ska tillsättas omgående. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Carin Berntsson 0704-715912.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.