Ekonomiassistent till BAB Bygg i Malmö

Ekonomiassistent till BAB Bygg i Malmö

BAB Bygg har en stor framtidstro och vi behöver därför förstärka organisationen med ytterligare driftiga och målmedvetna medarbetare som ska vara med och utveckla vår verksamhet. BAB driver Byggservice, Entreprenadverksamhet och Anläggning och har idag drygt 250 anställda. Vår affärsidé är att vara byggmästaren som på bästa sätt hjälper våra kunder att nå framgång. Vi är lyhörda, ansvarstagande och sätter kunden i fokus.

Är du ekonomiassistent och vill arbeta i en bred och varierad roll i ett framgångsrikt och växande företag? BAB Bygg söker nu en ekonomiassistent till sitt kontor i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent på BAB kommer du att arbeta med projektadministration, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, telefonväxel, samt diverse sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Vidare kommer du att fungera som administrativ- och HR-support på kontoret i Malmö. Tjänsten innefattar en stor bredd av arbetsuppgifter och du kommer att ha mycket kontakt med andra både inom och utanför företaget och du blir en viktig del i administrationen av verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projekthantering i Hogia Byggekonomi
  • Registrering av leverantörsfakturor
  • Fakturering
  • Vara ett stöd vid rekrytering av nyanställda
  • Introduktion av nyanställda
  • Telefonväxel och posthantering
  • Beställa kontorsmaterial och ID-kort
  • Beställa mat samt duka fram och bort gemensam frukost
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasie- eller yrkesutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du känner dig trygg i din grundläggande kunskap inom redovisning och trivs i din roll som ekonomiassistent och administrativ support. Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska är ett krav och det är meriterande med goda kunskaper i engelska.

Vem är du?
Du är en självgående och prestigelös person med ett strukturerat arbetssätt. Som person är du positiv och flexibel samt har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du tar dig gärna an en stor variation av arbetsuppgifter och brinner för att leverera kundservice och kvalitet.

Ansökan
I denna rekrytering har BAB Bygg valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.