Ekonomiassistent med teamkänsla till storbolag i Malmö

Ekonomiassistent med teamkänsla till storbolag i Malmö

Till en av våra kunder i Malmö letar vi efter en ekonomiassistent som ska arbeta med leverantörsreskontra. Denna tjänst är placerad på ett SSC och du kommer arbeta i ett större team. Vår kund erbjuder en trevlig arbetsmiljö där du som ekonomiassistent får vara med och bidra till god stämning och lära känna många nya kollegor!

Arbetsuppgifter
  • Fakturahantering
  • Kontering
  • Inleveranser
  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämning vid bokslutsarbete
  • Påminnelse och inkasso
  • Hantera mailinkorg
Din Bakgrund

I denna roll har du många kontaktytor där kommunikation och initiativtagande faller sig naturligt för dig. Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra i storbolag är starkt meriterande samt erfarenhet av affärsystemet M3. Du har inga problem i att prata och skriva på engelska.

Som person är du självgående och effektiv men samtidigt har du lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskollegor. Engagemanget av att bidra till utveckling och att själv utvecklas är starkt hos dig. I rollen som konsult hos SJR måste du vara flexibel, ständigt arbeta för god kvalité och bidra till arbetsglädje.

Uppdragstyp; Konsultuppdrag, minst 6 månader på heltid

Ort; Malmö

Start; Omgående (ca 1 månads uppsägningstid)

Lön; Månadslön enligt överenskommelse

Vi intervjuar löpande, ansök idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-05-27.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.