Ekonomiansvarig till IT-bolag i Malmö

Ekonomiansvarig till IT-bolag i Malmö

Vill du vara med och utveckla ekonomiavdelningen på ett bolag som är på väg att expandera utomlands? Har du kunskap i IFRS och känner dig trygg med koncernredovisning? Välkommen att läsa mer om en spännande tjänst för dig att söka!

Företaget omsätter knappt 200 MSEK och finns i trivsamma lokaler i havsnära område i Malmö. Ekonomiavdelningen består idag av två härliga personer som söker sin framtida kollega. Företagskulturen är starkt bestående av framåtanda, nyfikenhet och en hjälpsamhet för att utveckla, förstå och driva affären av produkten som företagets säljer. Denna tjänst är placerad i Malmö och företaget finns på fler orter i Sverige.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiansvarig har du det yttersta ansvaret för redovisning och bokföring. Då bolaget avser att expandera utomlands ställs krav på att du är bekväm och har erfarenhet av redovisning i en internationell miljö. Du har arbetat efter IFRS regelverk och kan bemästra koncernredovisning. Tjänsten innebär att du blir del av en mindre ekonomiavdelning där alla är prestigelösa och hjälps åt för att arbetet ska flyta på. För dig är det naturligt att alltid arbeta med utveckling och förbättring av systemstöd och processer och du är nyfiken på att upprätthålla en god omvärldsbevakning i ekonomifrågor. Att stötta i Controller- och budgetarbete samt att delta i uppföljning, analys och prognosmodeller är för dig inga konstigheter. Denna roll rapporterar till CFO.

Din bakgrund
  • Utbildning som civilekonom eller motsvarande
  • Erfarenhet och kunskap om IFRS, koncernredovisning, redovisning i internationell miljö
  • God redovisningskunskap och meriterande med erfarenhet av business- eller financial control
  • Meriterande med erfarenhet av arbete i affärssystemet Visma Control
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
För att passa i denna tjänst är du en person som är positiv och engagerad i ditt arbete.
Du gillar att arbeta operativt med din redovisning och kan också delegera när det krävs. För att passa i gruppen har du lätt för samarbete och en pedagogisk förmåga att dela kunskap med dina kollegor. Vi förutsätter att du är analytisk och strategisk när det krävs, är kommunikativ och skapar ett förtroende gentemot andra.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-10-02.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiansvarig
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.