Ekonomiansvarig till DRT Solutions i Lund

Ekonomiansvarig till DRT Solutions i Lund

Med en kombination av den senaste digitala tekniken och över trettio års kunskap och erfarenhet inom anropsstyrd kollektivtrafik, färdtjänst, sjukresor och skolskjuts skapar DRT Solutions nydanande verktyg och metoder för anropsstyrd trafik. Slutprodukten är lösningar som hanterar dagens utmaningar och leveranskrav inom den offentligt betalda trafiken, men som också kan anpassas efter framtidens önskemål.

DRT Solutions har sedan starten 2016 haft målet att skapa nydanande IT-system och nya metoder för anropsstyrd trafik. Vårt system Drip används idag i ett flertal områden och intresset för oss och vårt system är stort. Vi jobbar i moderna lokaler i järnvägsstationen i Lund.

Visionen är att förena samhällsnytta, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i ett och samma IT-system.

Har du erfarenhet av redovisning och vill arbeta i en bred roll i ett utvecklingsorienterat och växande IT-företag? Vi söker dig som har ett starkt driv och vilja att ta nästa steg till en roll med mer ansvar och möjlighet till utveckling i rollen som ekonomiansvarig.

Vad kommer du att arbeta med?
Som ekonomiansvarig på DRT Solutions kommer du att ansvara för redovisning, löner och ekonomistyrning samt övergripande administration i företaget. Du kommer också att arbeta med controllerfrågor och stötta verksamheten genom att ta fram olika analyser och rapporter. Tjänsten är placerad på DRT Solutions kontor i centrala Lund.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Löpande redovisning
  • Intern och extern rapportering
  • Löneadministration, tidrapporter, reseräkningar, utbetalning av löner
  • Ekonomisk uppföljning och analys, projektuppföljning
  • Kassaflödesrapportering och prognos
  • Analyser och presentationer
  • Årsbokslut och årsredovisning tillsammans med revisor
Vem söker vi?
Vi söker dig som har en mycket god affärsförståelse och intresse av att driva utvecklingen och lönsamheten i företaget. Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Vidare behöver du vara kommunikativ och ha lätt för att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Du är en nyfiken och positiv person med känsla för teamwork och en stark vilja att göra skillnad för företaget.

Vi tror att du är civilekonom eller har motsvarande utbildning och några års erfarenhet inom redovisning med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning, löner och rapportering. Du har en god helhetsförståelse för ett företags olika ekonomiska processer och kan se flödenas betydelse och inverkan på verksamheten. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel.

Ansökan
I denna rekrytering har DRT Solutions valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Ekonomiansvarig
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.