Ekonom till kundreskontra

Ekonom till kundreskontra

Har du erfarenhet av kundreskontra och är nyfiken på ett nytt arbete? SJR Finance rekryterar just nu fler specialister inom kundreskontra. Du kommer bli anställd som konsult och erbjuds ett spännande uppdrag på minst 6 månader!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med kundreskontra och känner dig trygg med arbetsuppgifter såsom kundinbetalningar, påminnelsehantering och inkasso. Du tycker det är roligt att vara specialist på ditt område och hjälper gärna organisationen och dina kollegor när ni ställs inför utmaningar. I denna tjänst blir du en del av ett större team som tillsammans hjälps åt för att få arbetsuppgifterna utförda. Tjänsten är placerad på ett SSC, erfarenhet av arbete med större flöden är därav meriterande.

Din bakgrund
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent i större företag
  • Utbildning inom ekonomi eller gedigen arbetslivserfarenhet från ekonomiarbete
  • God kunskap inom Excel
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystemet Movex/M3
  • Flytande svenska i både tal och skrift
Du som söker tjänsten är intresserad av en ny utmaning och är vass på att arbeta processorienterat med stora kundreskontra flöden.
Det är viktigt att du är en person som trivs att arbeta tillsammans i team där du har en social förmåga samt bidrar till gruppens sammanhållning.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid minst 6 månader
Ort:
Malmö
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Carin Berntsson på 0704-715912

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.