Controller / redovisningsekonom till kommun i Skåne

Controller / redovisningsekonom till kommun i Skåne

Arbetsbeskrivning
Till en kommun i Skåne söker vi nu en controller / redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag.

Kommunen har en central redovisningsavdelning och controllers som arbetar mot de olika förvaltningarna.

Du kommer att driva budget- och prognosprocesserna mot förvaltningarna och arbeta med uppföljning och analys samt redovisning och månadsbokslut.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Driva budget- och prognosprocess mot förvaltningar
  • Rapportering och månadsbokslut
  • Uppföljning och analysarbete mot budget och prognos
  • Back up i redovisningsarbetet under implementering av nytt affärssystem
  • Supportera och stödja förvaltnings- och avdelningschefer
Lämplig bakgrund

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och att du har erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete, gärna från offentlig verksamhet. Du har god vana av rapportering och analysarbete. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också goda kunskaper i Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är självgående och trivs med frihet under ansvar. Vidare är du strukturerad men samtidigt flexibel och har en hög analytisk förmåga. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med andra är det viktigt att du är kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt kan driva projekt och frågor i organisationen.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Tomas Vinnersten på 076-647 16 14. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Kontaktperson Magnus Mellborg
Telefon 0766 47 16 18
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.