Ansvarstagande redovisningsassistent? - Se hit!

SJR · Ekonomi · 19 juli

Om jobbet

Just nu söker vi en redovisningsassistent till vår kund i Malmö, ett företag inom fastighets- och byggbranschen. Du kommer att jobba brett med olika ekonomiuppgifter och driva dina ansvarsområden frammåt. Du har ett driv och nyfiken på att utvecklas samt lära dig nya saker. Detta är ett heltidsuppdrag på 6 månader med start efter sommaren. För rätt person finns det stora möjligheter till överrekrytering.

Arbetsuppgifter
  • Hantera stora flöden fakturor
  • Kundreskontra
  • Hjälpa redovisningsansvarig vid bokslut
Lämplig bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i ekonomirollen. Du bör ha arbetat som redovisningsassistent alternativt ekonomiassistent tidigare och ha erfarenhet av redovisningsarbete. Du har tidigare arbetat med stora fakturaflöden, gärna från både kund och leverantör. Vidare har du vana av att arbeta i ekonomisystem, om du tidigare har arbetat i Palette är detta är mycket bra. Har du tidigare arbetat inom fastighetsbranschen eller projektbaserat är detta meriterande.

Din personlighet

Som person är du öppen och kommunikativ, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du är driven, nyfiken på att lära dig mer och har en vilja att utvecklas. Du är inte rädd för att ställa frågor eller ta initiativ. Samtidigt som du strävar efter effektivitet i ditt arbete är noggrannhet och kvalitet viktigt för dig och därför inget du ger vika på.

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 040-665 51 04.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 juli

Om företaget

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var