Analytisk och driven Junior Controller till vår kund i Malmö

Analytisk och driven Junior Controller till vår kund i Malmö

För uppdrag hos kund söker vi nu en junior controller som är analytisk och självgående. Är du kommunikativ och systemkunnig och vill ha möjligheten att växa i en controllerroll? Är du nyfiken prestigelös och driven? Vår kund, belägen i Arlöv, söker kanske just dina kompetenser och egenskaper.

Arbetsuppgifter
Som junior controller arbetar du brett med de flesta operationella ekonomifrågor på den lokala siten och i den lokala organisationen. Vår kund ingår i en global koncern. Du jobbar bland annat med arbetsuppgifter som:
  • Månadsrapportering
  • Behjälplig i både budget- och prognosprocessen
  • Vara kontaktperson i löpande ekonomiska frågor
Din bakgrund
  • Erfarenheter från SAP är önskvärt.
  • God IT-vana, mycket duktig i Excel
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
För att trivas i rollen och kunna göra ett bra arbete ska du ha erfarenhet av kvalificerade ekonomirelaterade arbeten. Du kan ha arbetat eller arbetar idag som junior controller eller controllerassistent och vill fortsätta göra det, men i en konsultroll där du kan utvecklas och skaffa nya erfarenheter. Du kan även vara en erfaren ekonomiassistent med analytiskt intresse.
Som person är du ansvarsfull, noggrann och jordnära. Du strävar efter struktur, effektivitet i processerna och ett gott arbetsklimat inom laget. Din analytiska förmåga är hög och du är van vid att jobba proaktivt.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag (deltid, 75% i minst 6 månader)
Ort:
Malmö
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Claes Davidsson, 0721-830576.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 apr (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.