Analytisk ekonom med projektutvecklingsintresse sökes till vår kund i Malmö

Analytisk ekonom med projektutvecklingsintresse sökes till vår kund i Malmö

Är du analytiskt lagd och har erfarenhet från att jobba med redovisning och handel av finansiella instrument, gärna inom fondförvaltning, bank eller försäkring? Har du dessutom ett projektintresse där utveckling och förbättring av rutiner är din drivkraft? Då kan du passa för rollen hos vår kund.

Vi söker en erfaren ekonom som är nyfiken på en ny bransch till vår kund i Malmö. I rollen kommer du att tillhöra back office och arbeta med att automatisera och effektivisera fakturering, positionsavstämningar och framtagandet av nya kunderbjudanden. Du kommer också att ansvara för utvecklingprojekt för att på så sätt utveckla avdelningen i samklang med övriga verksamheten. Du kommer som en viktig kugge ansvara för att rapporter som lämnar back office är analyserade, korrekta och relevanta.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för kontroller och positionsavstämningar
  • Sammanställa rapporter och analysera dem
  • Projektutveckling, effektivisering och automatisering av processer och flöden
  • Vara behjälplig med allmän ekonomiadministration kopplat till back office
Din bakgrund

För denna roll ser vi gärna dig som har erfarenhet från liknande roller, troligen inom fondförvalting, bank och/eller försäkring och att du förstår helheten i en annars komplex verksamhet. Vi ser gärna att du behärskar redovisning av finansiella instrument men erfarenheten går att kompensera med driv och hunger på utveckling kombinerat med ett analytiskt och handlingskraftigt sinne. Har du dessutom arbetat i större bolag med komplexa processer ser vi även detta som ett plus.

Som person har du mycket energi, är noggrann och har en förmåga att ta egna initiativ. Du kommer att ha flera olika viktiga kontaktytor, både internt och externt, så det är viktigt du har god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation och har tålamod.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag

Omfattning: Heltid, löpande

Ort: Malmö
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Claes Davidsson på 0721-830576. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2019 (21 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.