​SJR IT söker inspirerande konsulter inom projekt- och förändringsledning

​SJR IT söker inspirerande konsulter inom projekt- och förändringsledning

Har du det lilla extra som gör att du har förmåga att hjälpa våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Vi söker dig som brinner för att skapa värde hos våra kunder, från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, tekniska lösningar, implementation, förändringsledning och realiserade resultat.

Vår företagskultur präglas av glädje och professionalism i en kreativ och affärsdriven miljö. SJR IT växer och här får du möjlighet att vara med på en spännande resa, tillsammans skapar vi det bästa konsultbolaget med en stark tillhörighet och ett team där vi hjälper varandra att utvecklas och nå nya höjder! I rollen som projekt- och/eller förändringsledare har du ett starkt team i ryggen som hjälper dig att få uppdrag som går i linje med din ambition och utveckling.

SJR koncernen har varit verksam sedan 1993 och har genom åren skapat relationer med marknadens mest spännande företag där vi kontinuerligt arbetar med intressanta uppdrag. Vi har en effektiv säljmotor som stöttar din affär. På SJR IT blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär i ett välskött företag med god lönsamhet.

Vi har kollektivavtal och erbjuder en trygg anställning med bra villkor där glädje är prioriterat, vi har kul på jobbet!

Din profil

Vi tror att du arbetat inom IT och verksamhetsutveckling i minst 10 år och hjälpt kunder med deras digitaliseringsresor. Du är entreprenöriell, brinner för dina kunder och att utveckla erbjudanden som matchar marknadens behov samt drömmer om att få arbeta med de mest spännande uppdragen inom ditt område. Du har verktygen för att få verksamheten och IT att kommunicera och förstå varandra, du tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och delar gärna med dig av dina erfarenheter till dina kollegor.
  • Scrum Master
  • Agile Coach
  • Projektledare, PMI
  • ITIL
  • Förändringsledare
  • Change Manager
  • Business Analyst
Om SJR IT

På SJR IT är vi ett gäng härliga medarbetare som brinner för att skapa affärsmöjligheter och en pricksäker leverans till våra kunder. Vi drivs av stort ansvarstagande och entreprenörsanda samt att bygga det bästa konsultbolaget inom IT och digital transformation. Inom SJR koncernen har vi 100 kollegor som arbetar på våra kontor i Stockholm Göteborg och Malmö samt 450 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder.

Vill du komma i kontakt med oss, connecta, ring eller maila!

Malin.Hanquist@sjr.se

Tfn: 0768597554
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.