Processoperatörer Nordimet

Processoperatörer Nordimet

Processoperatörer Nordimet

Läkemedelsföretaget Sever Pharma Solutions expanderar och söker erfarna processoperatörer till sin verksamhet.

Om företaget

Sever Pharma Solutions AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 280 personer.

Sever Pharma Solutions arbetar enligt Läkemedelsverkets regelverk för styrning av tillverkning och packning av läkemedel med syfte att säkerställa att varje produkt uppnår högsta kvalitet. År 2019 vann företaget Malmö stads företagspris i kategorin "Life Science" för deras produktion och försäljning i världsklass samt deras framstående arbete med att främja global kvinnohälsa.

Om tjänsterna

Du kommer att arbeta i en produktionsmiljö som präglas av teamkänsla och hög ambitionsnivå. Då du kommer att arbeta med läkemedel ställer vi höga krav på dig som medarbetare när det kommer till säkerhet, noggrannhet och förmåga att utföra dokumentering i ditt arbete. Arbetsuppgifterna utförs i renrum. Tjänsterna innebär olika former av skiftarbete, 2-skift, 3-skift och ständig natt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Utföra monteringsarbete med handverktyg
  • Dokumentera i batchprotokoll
  • Köra och övervaka produktionsmaskiner
  • Åtgärda stopp och larm på maskinerna
  • Problemlösning
  • Kvalitetskontroller
Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Som person är du nyfiken och har viljan att lära dig nya uppgifter. Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete enligt GMP och arbete i renrumsmiljö.

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning med inriktning teknik.

Tjänsterna är både tillsvidareanställningar och visstidsanställningar på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande. Sista ansökningsdag är 2022-10-10.

För mer information kring tjänsterna kontakta någon av följande rekryterande chefer:

Marie.Sverud@severpharmasolutions.com

Fackliga företrädare, IF Metall Isak Dudus Isak.Dudus@severpharmasolutions.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEVER Pharma Solutions är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.