Processoperatör

Processoperatör

Om företaget

SEVER Pharma Solutions ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 280 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.severpharmasolutions.com. Här kan du också läsa mer om vårt nyligen genomförda namnbyte, från QPharma AB till SEVER Pharma Solutions.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.

Om tjänsten

Sever söker löpande processoperatörer, både för montering och för maskinarbete, med stort intresse av farmaceutiskt produktion. Att arbeta som operatör hos oss kräver stor noggrannhet, goda finmotoriska egenskaper, ordningssinne och flexibilitet samt initiativ- och samarbetsförmåga.

Vi söker framför allt dig som sedan tidigare har erfarenhet av industritillverkning, gärna inom pharma- eller livsmedelsindustrin. Positivt är om du har erfarenhet från förbättringsarbete och Lean Production samt kunskap om cGMP. Det är också viktigt att vara trygg med att läsa och skriva svenska då de flesta instruktioner och protokoll är skrivna på svenska.

Som person är du positiv, driven och är beredd att ta ett stort eget ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utföra kvalitetskontroller
  • Utföra monteringsarbete med handverktyg
  • Avsyna produkter
  • Dokumentera i batchprotokoll
  • Köra och övervaka produktionsmaskiner
  • Åtgärda stopp och larm på maskinerna
  • Väga upp råvaror och blanda dessa, manuellt och maskinellt
Arbetsuppgifterna utförs i renrum.

Möjlighet att arbeta löpande i olika skiftformer är ett krav.

Det är också av största vikt att du delar våra värderingar:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Facklig företrädare är Ola Metz ola.metz@qpharma.com.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Flera tjänster kommer tillsättas löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEVER Pharma Solutions är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.