Automationsingenjör

Automationsingenjör

Om företaget

SEVER Pharma Solutions ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 280 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.severpharmasolutions.com. Här kan du också läsa mer om vårt nyligen genomförda namnbyte, från QPharma AB till SEVER Pharma Solutions.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. SEVER fortsätter expandera och erbjuder många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.

Vi söker en ny Automationsingenjör som kommer att arbeta med stort eget ansvar och varierade arbetsuppgifter. Rollen är självgående där ambitionen är att leverera i god tid till hög kvalitet. Tjänsten är tillsvidare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att
  • Att leda och delta som teknisk expert och projektledare i automationsprojekt
  • Ansvara för inköp och installation av ett brett spektrum av produktionsutrustning
  • Utföra tekniska försök och kvalificeringar på utrustning och lokaler, samt ta fram dokumentation som kravspecifikationer (URS), FAT/SAT, kvalificeringsdokument och riskanalyser mm.
Bakgrund och egenskaper

Du bör ha en akademisk bakgrund, så som civilingenjör, eller annan arbetserfarenhet som vi anser lämplig. Som person är du driftig och har lätt för att lära. Du har minst 5 års erfarenhet av tekniskt projektarbete inom läkemedelsbranschen (GMP) eller motsvarande. Vidare behärskar du engelska och svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av industriautomation (Industri 4.0) samt förhandlingsvana med leverantörer av tjänster och utrustningar ses som mycket meriterande.

Som person tar du stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, noggrann, flexibel och har en positiv och professionell attityd till arbetet och dina kollegor. Du har lätt för att kommunicera då du kommer att arbeta brett och tvärfunktionellt inom företaget.

Våra värderingar är viktiga för oss och det är viktigt att du delar dessa
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Sista ansökningsdag är 10 oktober 2021 men urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att registrera din ansökan redan idag via vår hemsida www.severpharmasolutions.com.

Mer information om tjänsten lämnas av: Tillförordnad avdelningschef - Technical & Engineering: Pontus Abrahamsson pah@severpharmasolutions.com.

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare är Hedvig Samuelsson, Unionen tel. 040-36 18 09 och Shahpar Ghobadi, Akademikerförbundet tel. 040-36 18 83.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEVER Pharma Solutions är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.