Försäkringsrådgivare till Remote Advisory Center på SEB i Malmö

Försäkringsrådgivare till Remote Advisory Center på SEB i Malmö

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB? Vi söker nu försäkringsrådgivare till Remote Advisory Center (RAC) som inom kort startar upp på SEB i Malmö!
Vi på RAC är en högpresterande enhet med en tydlig mission att skapa hållbar rådgivning för alla parter. Enheten ingår i Remote Advisory & Center of Excellence (RA&CE) och vi finns etablerade i Sundsvall och Göteborg men växer nu med ett nytt uppdrag i Malmö. Ta möjlighet och häng med oss att skapa framtidens rådgivningsmöte remote där kundupplevelsen är central i en ny grupp med andra nya och nyfikna kollegor. Vill du vara med i nybygget av RAC:s nya team i Malmö? Vad du kommer att göra Som Försäkringsrådgivare Individ kommer du arbeta aktivt med försäljning och rådgivning till våra befintliga privat- och individkunder rörande livförsäkringar med ingång via tjänstepensionen. Vi är en nationell resurs som stöttar samtliga försäljningsområden i landet. Kundmötena sker digitalt med skärmdelning via Teams. Vi har en tydlig metodik i våra kundmöten där du som rådgivare sätter din egen prägel för att möta kundens behov. Vem vi letar efter Du är en affärsdriven person som tycker om att sätta kunden i fokus och presentera de bästa lösningarna ur ett rådgivningsperspektiv. Vi söker dig som har förmågan att skapa kundupplevelse i varje möte, är en tävlingsmänniska och har ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du är metodisk, inkluderande och har stark framåtanda. En av dina stora styrkor är din kommunikativa förmåga och din förmåga att ta egna initiativ och samarbeta med andra.
Vi ser gärna att du har kunskaper inom livförsäkringsområdet och innehar SwedSec-licens. Har du även ett livdiplom via IFU eller motsvarande är detta meriterande. Vi lägger stor tonvikt till rätt personlighet för rollen och i teamet och kan därför erbjuda kravställda utbildningar om dessa saknas.
Vad vi erbjuder Hos oss präglas det dagliga arbetet av en inkluderande kultur, stolthet och gemenskap hos medarbetare och ledare så tveka inte att söka till ett roligt team som verkligen gör skillnad i vardagen.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/careerPå SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder. Välkommen med din ansökan!Eftersom vi gör urvalet löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 maj 2022. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexander Dicksson via e-post alexander.dicksson@seb.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)