Verkmästare till Scania Malmö

Verkmästare till Scania Malmö

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Arbetsuppgifter
Som verkmästare ansvarar du för att arbetet i verkstaden utförs enligt gällande instruktioner med kvalitet och säkerhet i fokus. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet samt säkerställa att arbetet bedrivs på ett kostnadseffektivt sätt för såväl kunden som för Scania. Du ansvarar för att verkstaden hålls ren, att utrustning är i gott skick samt främjar en säker och hälsosam arbetsmiljö där alla säkerhetsregler följs.

Du stöttar mekaniker med instruktioner och anvisningar samt vägleder mekanikerna vid felsökning och val av rätt reparationsmetod. Tillsammans med övriga arbetsledningen jobbar du med att coacha och utveckla mekaniker.

Du kommunicerar med kunder för att ge råd om reparationer och service av fordon och du arbetar kontinuerligt med att upprätthålla goda relationer till kunderna. Tillsammans med övriga medarbetare jobbar du med målet att varje arbete ska ske med rätt kvalitet, till rätt kostnad och i rätt tid.

Din profil
Du är en god kommunikatör och en naturlig ledare samt har en förmåga att förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt. Du har en hög teknisk kompetens och besitter mycket goda kunskaper om reparationer av tunga fordon. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Kunskap och erfarenhet av reservdels- och verkstadssystem är meriterande. Tidigare erfarenhet som arbetsledare eller verkmästare är meriterande.

Körkortsbehörighet B och C är ett krav

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig
  • En trivsam och utvecklande arbetsmiljö
  • Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som hjälper dig att växa med uppgifterna.
  • Mycket goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.
Arbetstiderna är 0700-1600 Mån-Fre samt ett roterande schema med arbete på lördagar.

Ytterligare information
Kontakta gärna Andreas Bernspång, Servicechef tfn 010-706 69 37.
Intervjuer kan ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 13 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.