Säljinriktad ekonomikonsult till SBC i Malmö

Säljinriktad ekonomikonsult till SBC i Malmö

Är du en drivande och affärsinriktad ekonom med erfarenhet av fastighetsbranschen och vill arbeta hos ett av Sveriges ledande företag inom bostadsrätt? SBC söker nu en säljinriktad ekonomikonsult till kontoret i Malmö!

Din roll
I tjänsten kommer du arbeta med försäljning av våra tjänster inom ekonomisk och teknisk förvaltning till bostadsrättsföreningar. I rollen ingår nyförsäljning, försäljning till befintlig kund, rådgivning, budgetmöten, stämmor, ekonomiska föredragningar, kurser mm.

Vidare kommer du tillsammans med kollegor att representera SBC på mässor, seminarier och inspirationskvällar där du knyter värdefulla kontakter i branschen.

Du ingår i ett härligt gäng om två säljare samt en ekonomikonsult och rapporterar till Marknadsområdeschefen. Du utgår från vårt kontor i Västra hamnen, men har hela södra Sverige som din arena. Arbetstiderna är flexibla men kvällsarbete ingår som en naturlig del i tjänsten då de flesta föreningar har sina styrelsemöten på kvällstid.

Vem är du
Vi söker dig med ekonomisk utbildning och erfarenhet av bostadsrättsförvaltning eller fastighetsbranschen. Du kan ha en bakgrund som ekonom, kundansvarig, säljare och är nu redo att ta nästa steg. Svenska i tal och skrift samt körkort är krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är relationsskapande och har stort kundfokus, samt kan agera självständigt, övertygande och med en helhetssyn när du besöker dina kunder. Genom att du har empatisk förmåga och pedagogisk insikt har du inga problem med att bemöta samtliga kontaktytor du har i denna roll. Vidare ser vi att du är mål-och resultatinriktad, har ett strukturerat arbetssätt och inte har problem med att leda ett möte eller årsstämma hos kunden.

Om SBC
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Vi erbjuder en givande arbetsplats med högt till tak, sköna kollegor med nära till skratt. Arbetsplatsen präglas av en stark samarbetsanda, där vi alla ställer upp för varandra. Vi har även bra förmåner för våra anställda.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 19:e januari. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jesper Kristensen på jesper.kristensen@sbc.se . Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Ekonomi, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sbc.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)