Säljare med intresse för organisationsutveckling

Säljare med intresse för organisationsutveckling

Driven Säljare med intresse för organisationsutveckling

I snart 40 år har vi hjälpt våra kunder i alla typer av branscher att förverkliga den verkliga potentialen hos sina medarbetare. Med hjälp av våra test- och analysverktyg får företagsledare och HR den insikt som krävs för att rekrytera och hantera sina medarbetare på bästa sätt.


Vi fortsätter att växa på en marknad där vi redan har en stark position och söker därför nya medarbetare till Malmöregionen. Tjänsten är på heltid.

Tjänsten: Tjänsten innefattar främst nykundsbearbetning där din roll är att sälja in våra bedömningsinstrument och tjänster. Detta är en spännande process att få hjälpa kunden med - dina kunder får snabbt utväxling av det du säljer. Ett antal befintliga kunder kommer också att dediceras dig och din roll är att ge dem support i deras arbete med våra testverktyg.

Rollen kräver en person som förmår inspirera och hantera andra personer och som drivs av att prestera och skapa resultat. Du har hela tiden med människor att göra och arbetet innebär också att du trots motstånd och hinder på vägen kan nå konkreta, mätbara resultat. Förmågan att kommunicera och komma överens med andra är viktiga aspekter för att lyckas i rollen.

Vi letar efter dig som är självstartande, konkurrensinriktad, fantasifull, rättfram, inflytelserik, övertygande och självsäker. Självständighet, rörlighet, aktivitet, högt tempo och auktoritet är också egenskaper, som kan vara värdefulla i denna befattning.

Vi söker dig som:
  • Har ett stort kontaktnät och gillar att göra affärer
  • Har förmåga att förstå organisationer och ledarskap
  • Är självständig, driven och utåtriktad
  • Har B-körkort, samt tillgång till bil
Följande ses som meriterande
  • Säljerfarenhet
  • Erfarenhet av tester/analyser för arbetslivet
  • Rekryteringserfarenhet eller coacherfarenhet
  • Erfarenhet av nykundsbearbetning
Ansökan skickas till: per.falck@thomasint.se
Mer info
Kontaktperson Per Falck
Email Mejla Per Falck
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas International har i snart 40 år levererat testverktyg och bedömningsinstrument som bygger på mångårig gedigen psykometrisk forskning och vi stärker företagsledare genom att ge dem de verktyg de behöver för att utveckla sina medarbetare, team och kultur.

Vi erbjuder verktyg på 56 språk och finns tillgängliga i mer än 100 länder. Idag arbetar vi med 35 000 företag och mer än 300 000 utbildade Thomas användare världen över. Våra kunder finns i alla typer av verksamheter av alla storlekar vilka genomför mer än 2 miljoner bedömningar varje år. I Sverige har vi funnits i mer än 30 år och läs gärna mer om oss på www.thomas.co.