Sales Manager till Wealth Management

Sales Manager till Wealth Management

Brinner du för att göra affärer, knyta kontakter och tycker om att arbeta med ett tydligt resultatfokus? Vi expanderar nu vårt framgångsrika team och koncept till ytterligare en region. Nu söker vi en Sales Manager till södra Sverige med fokus på rekrytering av nya kunder till vår kapitalförvaltningsenhet.

Wealth Management Sales är den del av vår verksamhet som fokuserar på rekrytering av nya kunder. Vi vänder oss i första hand mot förmögna privatpersoner och ägarledda företag. Största delen av teamet är verksam i Stockholm, men vi har även en kollega i Göteborg. Du kommer att representera och driva verksamheten i södra Sverige. Vi är ett framgångsrikt team som strävar efter hög aktivitetsnivå och goda resultat. Arbetet kräver att du tar eget ansvar för dina resultat. I tjänsten ingår även att planera, organisera, bjuda in till och genomföra kundevents. För att lyckas i tjänsten krävs du har ett högt driv, att du är strukturerad samt har en god administrativ förmåga. Arbete kvällstid samt resor kan förekomma.

Du ansvarar själv för hela processen, från den första kundkontakten till att ta affären i mål. Detta gör du tillsammans med den kundansvariga rådgivaren och de specialister som du själv valt ut för att passa er potentiella kund. Efter avslutad affär tar rådgivaren över ansvaret för kundrelationen.

Ge dig själv möjligheten att vara med i ett framåtlutat team där affären står i fokus. Du har stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten. I arbetet kommer du att utvecklas som person och öppna upp för goda framtida karriärmöjligheter. Genom att få ta del av våra framgångsrika kunders erfarenheter och våra egna kollegors spetskompetenser kommer Du utvecklas som person och öppna upp för goda framtida karriärmöjligheter.

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Vi förvaltar cirka 300 miljarder i dagsläget och är ett affärsområde som växer kraftigt med fortsatt ambitiösa tillväxtplaner. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner. Söderberg & Partners Wealth Management består idag av cirka 400 medarbetare anställda i hela landet, inklusive finansiella rådgivare och specialister inom till exempel skatt, familjerätt och entreprenörsservice.

  • Högt personligt driv
  • God social förmåga och vinnande personlighet
  • Strukturerad och ansvarstagande
  • Gillar att tala inför grupp
  • Behärskar engelska väl i tal och skrift
  • Avslutad högskoleutbildning och Swedsec-licens är meriterande
Du får gärna ha arbetat i branschen i några år och ha erfarenhet av försäljning av finansiella produkter och tjänster, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV och ett personligt brev som beskriver vem du är, varför du söker jobbet och varför du tror att du är en lämplig kandidat.

Placeringsort: Malmö och/eller Helsingborg

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Ersättning: Månadslön samt rörlig lön

Sista ansökningsdag: 2021-05-20

Kontaktperson: Per Nordström, Teamledare, 073- 321 00 29
Mer info
Kontaktperson Per Nordström, teamledare
Telefon 073-321 00 29
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?