Rådgivare Wealth Management

Rådgivare Wealth Management

Har du ett stort personligt driv och brinner för ekonomi och finans? Vill du utvecklas som investeringsrådgivare i ett ledande bolag? Söderberg & Partners fortsätter att expandera och söker en rådgivare till Malmö för att hjälpa våra kunder att optimera sina finansiella placeringar.

Du kommer att arbeta med olika typer av kunder och du bör vara strukturerad och målinriktad med ett starkt personligt driv. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med övriga kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi letar efter dig som har hög moral och etik och ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden och att skapa hållbara och stabila relationer.

Du har en bakgrund som t.ex. placeringsrådgivare, privatrådgivare eller kapitalförvaltare.
  • Är licensierad investeringsrådgivare
  • Har ett par års erfarenhet av branschen
  • Har stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
  • Är affärs- och kundfokuserad
  • Har stort eget driv och vill utvecklas i branschen tillsammans med oss
Insuresec/Swedsec är meriterande.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vi letar efter medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Vi är öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Södra Tullgatan 4, Malmö

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-05-31

Kontaktperson: Marcus Lindgren, 0761-495122

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Marcus Lindgren
Telefon 0761-495122
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?