Vi söker dig som vill börja med försäljning eller ta nästa kliv i karriären! Nu behöver vi nya kollegor till ett växande bolag i Malmö.

Som kundbokare på Söderberg & Partners verksamhet inom företagsförsäkringar arbetar du med den dagliga kundkontakten. Du blir en viktig del av ett drivet team med både administratörer och försäkringsförmedlare där vi fokuserar på kunder i varierande storlek och bransch.

Arbetet som kundbokare innebär kontakt med nya kunder genom utgående bearbetning via telefon, men även kunder som på eget initiativ tar kontakt med oss eller har blivit rekommenderade via olika samarbetspartners. Detta skapar en variation i arbetet där vårt team har ett gemensamt mål - att hjälpa företag till en bättre försäkringslösning!

Vi ser att du är öppen och positiv till nytänkande då vi har ett innovativt koncept inom försäkringsbranschen.
  • Prestigelös och sätter kunden i första hand
  • Serviceinriktad och brinner för goda kundrelationer
  • Söker efter en arbetsplats där du kan utvecklas inom försäljning och försäkring
  • Kan identifiera dig med våra värderingar att vara ansvarsfull, hjälpsam, driven och modig
Kundvana är meriterande, men personlig lämplighet och driv vägs också in.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Placering: Carlsgatan 12, Slagthuset, Malmö

Tillträdesdatum; Efter överenskommelse

Kontaktperson: Theodor Trulsson, 072-855 51 48
Mer info
Kontaktperson Theodor Trulsson
Telefon 072-855 51 48
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?