Vi söker nya Montör till vår verksamhet i Malmö.

Vi söker nya Montör till vår verksamhet i Malmö.

För att växa och bli bättre måste vi på SÄVE Hyrmaskiner hitta nya duktiga medarbetare. Medarbetare som brinner lika mycket för respektive roll i företaget och kan göra det med samma engagemang som SÄVE personal gör idag.

Målsättning för SÄVE Hyrmaskiner är under de kommande åren är att utveckla sin personal och skapa ett starkt team och engagemang som hjälper SÄVE Hyrmaskiner att effektivisera arbetsmoment, skapa bättre arbetsmiljö samt leverera produkter av hög kvalité.

SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB finns i städer som Göteborg, Malmö och Sölvesborg. Vi arbetar främst med produktkategorier som fasadklättrare, bygghissar och liftar som vi hyr ut till våra kunder över hela Norden.

Vi kan erbjuda ett utvecklande arbetsklimat där vi satsar på våra anställda och ger alla möjligheten att utbilda sig inom sitt område. Du kommer arbeta tillsammans med ett ungt och motiverat team som vill bli bättre för varje arbetsvecka.

Arbetsuppgifter som Montör
Som Montör på SÄVE Hyrmaskiner arbetar man i starkt sammanhållet team som består av depå chef, projektledare, arbetsledare, montörer och servicetekniker. Arbetet går ut på att montera, demontera och flytta maskiner kopplade till våra projekt runt om i södra Sverige.

Du kommer dagligen arbeta ute på fältet, sköta dagliga kontakten med våra kunder ute i projekt.

Detta ställer krav på att du som person skall ha bra kompetens och erfarenhet av att kommunicera både med medarbetare och kunder. Du skall brinna för service, kvalité och utvecklig. Ha målmedvetenhet och inställningen att du aldrig är bättre än ditt senaste projekt.

Arbetena man utför är varierande och du kommer möta nya utmaningar varje dag. Man skall vara lösningsorienterad och kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Man kan kategorisera Montörens arbetsuppgifter i följande steg.

Arbetsuppgifter som Montör
På SÄVE arbetar man både i team mellan 2-4 personer och självständigt. Detta ställer höga krav på dig som anställd då du måste fungera i grupp samt ha det egna drivet att kunna arbeta självständigt och ta beslut.

Arbetena man utför är varierande och ingen dag är den andra lik. Man kan kategorisera Montörens arbetsuppgifter i tre steg.

1) Montage av maskiner som bygghissar och fasadklättrare. Detta arbete utförs ofta på hög höjd vilket kräver god fysik samt förmågan att klara av höga höjder.

2) Arbeta med förebyggande Montage åtgärder inne på service depån och planera montagearbetena tillsammans med sin projektledare/arbetsledare för att se till så att maskinerna installeras på rätt sätt och håller högsta kvalité.

3) Prata och föra en dialog med SÄVE Hyrmaskiner kunder ute på arbetsplatserna, här får man möjlighet att visa upp sina kunskaper och förmåga att lösa olika hinder/möjligheter som kan uppstå med maskinerna ute i projekten.

Kvalifikationer
 • Du som söker tjänsten skall vara intresserad utav maskiner och ha en yrkesutbildning eller ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara en driven, positiv person.
 • Du skall vara duktig på att lösa problem av olika slag som kan uppstå i ditt arbete då många saker kan hända som måste lösas tillsammans med dina kollegor. Du skall kunna ha många bollar i luften samt förmåga att få saker gjorda och ta "bollen" hela vägen in i mål innan du går över på nästa.
 • Ta kundkontakter skall vara motiverande och du skall vara duktig på att kommunicera med kunder samt dina medarbetare.
 • För dig som söker denna tjänst så är det en merit att ha förkunskaper och erfarenhet av Klätterplattformar, Bygghissar eller Liftar. Har du kompetensen från montagearbete eller felsökning kopplat till dessa maskiner så är det väldigt meriterande.

Krav för anställning
 • B-körkort krävs för att söka tjänsten.
 • Svenska/Engelska

Meriter vid anställning
 • Erfarenhet från liknande maskiner som SÄVE Hyrmaskiner har i sortimentet.
 • Erfarenhet från tidigare monteringsarbete
 • Erfarenheter och kännedom från Byggbranschen

Vi vill att du som söker skickar in följande
 • CV
 • Personligt brev
 • Referenspersoner med mail och telefon nummer
Mer info
Telefon +46 70-853 50 01
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.savehyr.se/
Sista ansökningsdag 18 sept 2022 (31 dagar kvar)