Arbetsuppgifter som Montör

På SÄVE arbetar man både i team mellan 2-4 personer och självständigt. Detta ställer höga krav på dig som anställd då du måste fungera i grupp samt ha det egna drivet att kunna arbeta självständigt och ta beslut.

Arbetena man utför är varierande och ingen dag är den andra lik. Man kan kategorisera Montörens arbetsuppgifter i tre steg.

1) Montage av maskiner som bygghissar och fasadklättrare. Detta arbete utförs ofta på hög höjd vilket kräver god fysik samt förmågan att klara av höga höjder.

2) Arbeta med förebyggande Montage åtgärder inne på service depån och planera montagearbetena tillsammans med sin projektledare/arbetsledare för att se till så att maskinerna installeras på rätt sätt och håller högsta kvalité.

3) Prata och föra en dialog med SÄVE Hyrmaskiners kunder ute på arbetsplatserna och där man får möjlighet att visa upp sina kunskaper och förmåga att lösa olika hinder/möjligheter som kan uppstå med maskinerna.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten skall vara intresserad utav maskiner och ha en yrkesutbildning eller ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara en driven, positiv person samt kunna hantera stressiga situationer och höga höjder.

För dig som söker denna tjänst så är det en merit att ha förkunskaper och erfarenhet av El-kunskaper samt minst 3 års erfarenhet av detta. Detta kommer hjälpa dig vid montage, felsökning samt vid problemlösning på arbetsplatserna och inne på depån.

Krav

B-körkort krävs för att söka tjänsten.

Svenska/Engelska

Meriter

Erfarenhet från liknande maskiner som SÄVE Hyrmaskiner har i sortimentet.

Utbildningar från leverantörer som SCANCLIMBER, GEDA eller ALIMAK.

Erfarenhet från tjänste/service bransch.

Truckkort (meriterande)

El-utbildning (meriterande)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÄVE Hyrmaskiner Sverige AB finns i städer som Göteborg, Malmö och Sölvesborg. Vi arbetar främst med produktkategorier som fasadklättrare, bygghissar och liftar som vi hyr ut till våra kunder över hela Norden.