Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare
Malmö 

Om tjänsten
Som teknisk B2B-säljare mot ProAV jobbar du direkt med att stötta och utveckla våra återförsäljare med integrerade tekniska lösningar inom ljud, bild och belysning. Inriktningen är professionella tekniska lösningar för exempelvis videomöten och konferensrum.

Du arbetar främst mot befintliga kunder men rollen innefattar också en del nykundsbearbetning. Som teknisk säljare kommer du ha hög närvaro ute hos kund men kommer också att utveckla kundrelationer genom uppföljning via telefon med order, offert och rådgivning. 

Du kommer att bearbeta distriktet södra Sverige och utgår från kontoret i Malmö. Beroende på eventuella specialkunskaper kan det också finnas ett visst behov av att stötta kunder och kollegor i andra delar av landet. 

Egenskaper
För att bli framgångsrik i rollen som säljare är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, van att ta eget ansvar och älskar att ge bra service i högt tempo. Du är en lagspelare som med ditt affärssinne och kreativa tänkande bidrar prestigelöst i samarbete med både kunder och kollegor om tekniska lösningar. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och ta in ny teknisk kunskap. Extra meriterande om du har en bakgrund inom systemförsäljning eller installation inom AV-teknik. 

Vi ser även att du: 

  • Har erfarenhet inom försäljning av tekniska lösningar
  • Har ett stort intresse för tekniska lösningar inom ljud, bild och nätverk
  • Uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har goda datorkunskaper
  • Har B-körkort

Vi erbjuder
Special-Elektronik i Karlstad är ett innovativt företag i tillväxtfas och hos oss arbetar du med världsledande teknik. Här har du kollegor med bred och djup kompetens som kommer stötta och uppmuntra dig till att utvecklas. Vi tror på att man uppnår en hög kundnöjdhet genom ett stort engagemang i kundens projektplanering. Med rätt teknisk kunskap hjälper vi kunden att kombinera produkter utifrån sina specifika behov.

Många av våra leverantörer erbjuder också utbildningar och kurser om du vill fördjupa din kunskap ytterligare. Hos oss har du möjlighet att själv påverka din egen och företagets utveckling inom AV/IT-integration. För oss är det mycket viktigt med positiva och glada medarbetare samt en inkluderande företagskultur. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss
Vad som 1970 började som ett lokalt installationsföretag är idag en kunskapsdriven systemleverantör inom AV-teknik och kabel-TV/fiberoptik på den skandinaviska marknaden. Vår verksamhet utgår från distribution av enklare produkter och tekniksystem till mer komplexa integrationslösningar för användning inom t.ex. mötesteknik, hotell TV, smarta hem och kabel-TV/Fiberoptik. Utöver det erbjuder vi våra återförsäljare tillgång till ett brett utbud av utbildningar och olika tjänster genom hela projekt- och leveransprocessen. Vi har säljkontor i Karlstad, Umeå, Stockholm, Göteborg Malmö och Halmstad. 

Läs mer om oss på: https://www.specialelektronik.se/

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!