Säljare

Vill du jobba i ett av Sveriges 500 största bolag? Vi söker nu en säljare som vill hjälpa oss att fortsätta växa med vår miljöanpassade lösning av tvättbara och återanvändbara torkdukar i södra och mellersta Sverige.

Vi kan erbjuda dig en säljintensiv vardag tillsammans med ett passionerat säljteam och en utmanande säljchef. Vi på Berendsen står för hög service och den bästa produkten på marknaden. Nu vill vi utöka vår styrka med nästa stjärna! Ditt distrikt kommer att anpassas beroende på din bostadsort.

Inom vårt sortiment av torkdukar och uppsugningsmattor för industrin, söker vi nu dig som på ett engagerat och kompetent sätt kan hjälpa oss att fortsätta växa genom att erbjuda ett miljövänligt alternativ till dagens förbrukning av engångsartiklar.

Vill du göra detta tillsammans med oss så ser vi till att du får det stöd du behöver för att bli framgångsrik!

Tjänsten
Du kommer att ansvara för nyförsäljning till potentiella kunder. I det ingår allt från leadsgenerering, bokning av dina egna kundbesök, offertskrivning, förhandling och avtalsskrivning samt uppstart och uppföljning av nya kunder. Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget.

Tillsammans med ditt team och säljchef kommer du utforma och sätta ramarna för din egen framgång.

Din profil
  • Du trivs med nyförsäljning
  • Du motiveras av att göra affärer och nå dina mål.
  • Du har en hög aktivitetsnivå, jobbar disciplinerat och strukturerat.
  • Du är en god lyssnare och har lätt för att skapa kontakter.
  • Du är snabbtänkt, lösningsfokuserad och du är i ditt esse när du ärute hos kund.
Krav
Viktigast för oss är att du har ett personligt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar. Om du har erfarenhet från uppsökande försäljning är det meriterande, men inget krav. Lägst gymnasieutbildning och körkort krävs.

Vi som arbetar här kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna. Det vill vi också att du ska känna!

Vi erbjuder dig
Förutom en anställning i ett stabilt och marknadsledande företag erbjuder vi dig kontinuerlig utveckling, såväl professionell som personlig, en möjlighet att ta dig an ett säljdistrikt och en roll med stor frihet under ansvar.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Johansson, Säljchef, på tfn: 0766-36 87 67. Vi jobbar med löpande urval, sök idag, du börjar imorgon!

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!