Kundservice / reskontra

Kundservice / reskontra

Vi söker dig som vill arbeta som kundservicemedarbetare hos oss på Säkerhetsteknik AB

Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna med inriktning mot administration. Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet av framför allt kund- och leverantörsreskontra och kundservice, samt att du bemästrar Office-paketet.

Vi söker dig som trivs med att arbeta serviceinriktat och har en stor känsla för service både mot kund och arbetskollega. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och kunna bidra med en positiv stämning på kontoret.

Vidare är du ansvarsfull när det kommer till dina arbetsuppgifter och ser alltid till att slutföra sådant du påbörjat. För oss är det ytterst viktigt att du är noggrann och strukturerad. Ordning och reda är ett måste. Vi ser gärna att du är driven och gärna själv kommer med idéer och förbättringsförslag.

Arbetsuppgifterna varierar, men är i första hand att ta emot beställningar från våra kunder via telefon och mejl och registrera dessa i vårt ordersystem. Vidare att dagligen jobba med vår leverantörs- och kundreskontra, vilket innebär att du ska ha en ekonomisk ådra och förstå och med lätthet kunna hantera även ekonomiska uppgifter.

Eftersom vi är en liten firma krävs det att du är prestigelös och har lätt för att hugga tag även i de uppgifter som ligger utanför admin. Du ska trivas i att vara navet som håller i kontorsmiljön, fixa kaffe, tömma diskmaskinen, inköp, bokningar av diverse event mm.

Krav: B-körkort, flytande svenska i tal och skrift, Office-paket

Merit: Visma, SDF, engelska

Tillträde: Snarast

Arbetstid: Heltid

Kontaktperson: Terese
Gansow
Mer info
Kontaktperson Terese Gansow
Telefon 040-813 00
Email Mejla Terese Gansow
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säkerhetsteknik är ett företag inom säkerhetsbranschen. Vi arbetar med passersystem, inbrottslarm, porttelefon, TV och kameraövervakning mm. Vi projekterar, säljer och utför installationer av all typ av säkerhetsutrustning. Vi har många år i branschen och är en del av Prosero Security.