Engagerad säljkoordinator till Royal Canin, Mars Inc. i Köpenhamn

Engagerad säljkoordinator till Royal Canin, Mars Inc. i Köpenhamn

Till vår svenska interna försäljningsavdelning söker vi nu en ny kollega för den svenska marknaden. Vi söker dig som är engagerad och trivs i en kommunikativ och säljande roll. Som säljkoordinator hos oss arbetar du aktivt för att ge våra återförsäljare en kvalitativ och god upplevelse i kontakten med oss. Royal Canin är del av Mars Inc., ett företag som ger möjlighet till personlig utveckling. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!

Royal Canin erbjuder en position i en internationell organisation som utvecklar, producerar och säljer högkvalitativ katt- och hundmat. Branschen är ett av de snabbast växande segmenten och Royal Canin är ett av de ledande internationella företagen i branschen. Om du har passion för djur så är denna bransch mycket spännande att arbeta i just nu.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna i rollen är varierande där du bland annat ansvarar för en smidig och effektiv sälj- och orderprocess, merförsäljning till befintliga kunder och säljsupport till våra fältsäljare. Du stöttar även våra återförsäljare i specialbutiker med kvalitetsfoder till katt och hund med service och rådgivning.

Du ska tillsammans med ditt team bidra till att vi ger våra kunder den goda service som vi är kända för och därmed stärka vårt samarbete och relationen med våra återförsäljare.

Dina ansvarsområden:
 • Ansvara för orderhantering från alla typer av kunder i enlighet med våra rutiner och processer samt kundernas krav
 • Heltäckande förståelse av försäljningsprocessen: Order - Leverans - Fakturering - Reklamation
 • Daglig dialog med kunder och återförsäljare
 • Ansvara för reklamationsprocessen
 • Merförsäljning, uppföljning av kampanjer och order
 • Säljstöd till våra svenska fältsäljare
 • Nära kommunikation med vår ekonomiavdelning och logistik/lager
Om dig

När våra kunder kontaktar oss möter de ett leende. Vi söker därför dig som tycker att försäljning är roligt och är service-minded i dialog med kund. Det viktigaste för att lyckas i denna roll är din förmåga att sprida energi till både kunder och kollegor.

Eftersom du stöttar den svenska marknaden och samtidigt är del av vårt internationella huvudkontor söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundorienterade roller inom försäljning/telesales/kundservice alternativt är du nyutexaminerad på bachelornivå i början av din karriär. Du har goda kunskaper i MS Office. Har du dessutom tidigare erfarenhet av Navision är det meriterande.

Då vi arbetar i många olika system söker vi dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system, samt behåller lugnet när tempot är högt. Vi är i ständig utveckling, därför söker vi dig som har förmåga att utmana våra processer med syftet att arbeta effektivt.

På vår avdelning är kunderna i fokus, vi delar ansvaret och hjälper varandra med ett gott humör. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap. Vi söker dig som vill bli en del av vårt team där vi arbetar fokuserat för att ge den bästa kundupplevelsen - alltid med kvalitet, samarbete och med våra produkter och sälj i fokus.

Personliga egenskaper
 • Självständig och initiativtagande
 • Mycket god kommunikationsförmåga
 • Målfokuserad och problemlösningsorienterad
 • Strukturerad
 • Teamorienterad
 • God analytisk förmåga och detaljorienterad
 • Driv och resultatfokus
Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö, i en spännande och utmanande, men informell, verksamhet i tillväxt. Tjänsten är en heltidstjänst på 37,5 timmar per vecka. Vi erbjuder möjlighet till spännande karriärsmöjligheter och har ett generöst ersättningspaket. Tjänsten är placerad på Royal Canins nordiska huvudkontor i Köpenhamn, nära Ørestad Station.

Tillträde: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev på engelska genom att klicka på ”Sök tjänst”. Urval och intervjuer sker löpande varför vi rekommenderar dig att söka snarast möjligt.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

För specifika frågor om tjänsten kontakta Sales Office Manager Johanna Nord, på +45 30 73 54 85.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Jonna Warnerbring på jonna.warnerbring@roirekrytering.se eller +46707956090.

Läs gärna mer om Royal Canin här.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)