Administratör till Roth Sverige AB

Administratör till Roth Sverige AB

Söker du din nästa utmaning inom administration och motiveras av en bred roll med mycket ansvar? Här är möjligheten för dig!

Roth Sverige söker för ett föräldravikariat på minst 12 månader en administratör som bland annat ska ansvara för orderhantering och kontorsservice. Vi söker därför dig med administrationsvana inom order/logistik och med erfarenhet av affärsystem.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Roth Sverige säljer och marknadsför kompletta VVS-system. VI är en mindre spelare på den svenska VVS-marknaden men med en stark och positiv utveckling framåt! Vi erbjuder våra kunder tyskproducerade produkter med hög kvalitét och tillhör ett stabilt internationellt koncernbolag. Roth Sverige erbjuder dig en familjär och flexibel arbetsmiljö där alla i teamet hjälps åt för att trivas och prestera.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer få en nyckelroll hos oss och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Registrering och hantering av order, fakturor, priser, bonusar och kreditar mm.
  • Kundkontakt via telefon och mejl
  • Transportbokning och koordinering
  • Kontorsservice inkl. posthantering
  • Inköp av bl. a. kontorsmaterial och frukost
  • Kontakt med huvudlagret och kontoret i Danmark
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team på sex personer, vilka du kommer ha ett nära och dagligt samarbete med. Vi har nyligen flyttat till nytt fräscht kontor på Bulltofta i Malmö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en administrativ roll inom order och/eller logistik. Du har även erfarenhet av att arbeta i något affärssystem, med fördel SAP.

För att trivas och passa in i rollen behöver du vara ansvarstagande och ha ett systematiskt arbetssätt. Detta då du kommer att hantera många varierande arbetsuppgifter som kräver att du är strukturerad, ordningsam och kan prioritera. Vidare är du en kommunikativ person som är konstruktiv i ditt samarbete med andra. Hos oss är det viktigt att alla hjälps åt och kan hugga i där det behövs därför tar du gärna initiativ för att driva ditt arbete framåt och är prestigelös i din roll. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har lätt för att bearbeta information och ta till dig nya arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Messa
Telefon 0721-646971
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/