Rekryteringsassistent/Studentmedarbetare till Roi Rekrytering i Malmö

Rekryteringsassistent/Studentmedarbetare till Roi Rekrytering i Malmö

Roi Rekrytering driver utvecklingen framåt i en konservativ rekryteringsbransch, en bransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Om tjänsten
Vi fortsätter att växa och ser därför ett behov av ytterligare resurser, som kan assistera våra duktiga och erfarna rekryterare med enklare arbetsuppgifter relaterat rekrytering. Vi söker dig som vill arbeta extra och samtidigt tillgodogöra dig värdefull kunskap från rekryteringsbranschen.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Assistera Rekryterarna i urvalsarbetet
  • Koordinering/bokning av kandidater
  • Assistera Rekryterarna med search
  • Enklare administration
Vi tror att du kan jobba under sommaren och det finns därefter goda möjligheter för dig att fortsätta växa med oss på Roi. Din roll hos oss är inte statisk - du äger din framtid hos oss, vi tror att du med tiden tilldelas mer kvalificerade arbetsuppgifter, växer och kan ta mer ansvar.

Din profil
Vi tror att vi kan mötas i din törst på kunskap och vårt behov av hjälp i rekryteringsprocessens olika steg. Vad vill du lära dig? Vilka erfarenheter saknar du för att du efter examen ska vara attraktiv på arbetsmarknaden? Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten efter din nuvarande kunskapsnivå och dina tidigare erfarenheter - din energi, nyfikenhet, tålamod och personlighet kommer vara avgörande. För oss är det även viktigt att du redan från dag ett gärna bidrar till kontorets redan goda stämning - det andra kan vi lära dig.

Vi har inga direkta krav kopplat till din erfarenhet och bakgrund, men vi har några önskemål och det finns erfarenheter och kunskaper som kan vara meriterande:
  • Vi tror att du studerar vid ett högre lärosäte och har minst ett år kvar av dina studier - gärna inom personalvetenskap, psykologi, beteendevetenskap eller ekonomi
  • Ett intresse för HR och rekrytering och en ambition att efter studierna arbeta med rekrytering
  • En förmåga att uttrycka dig väl i skrift
  • Ett analytiskt förhållningssätt
Din drivkraft får kugghjulen att snurra och bidrar till företagets tillväxt. Hos oss får du vara med och påverka mer än du tror - våra medarbetares idéer och egna initiativ är nyckeln till vår framgång. För att trivas hos oss bör du tycka om när det händer saker! Vi står inte stilla utan är måna om att utveckla oss och företaget kontinuerligt.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetsdag. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är de långsiktiga resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att påverka, och vi ser gärna att du kommer med idéer som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete.

Vi på Roi Rekrytering tycker det är viktigt att man trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Även om vi arbetar under eget ansvar tar vi ofta hjälp av varandra och sprider energi. Du kommer ingå i ett team av drivna, resultatinriktade personer som kontinuerligt vill fortsätta utvecklas.

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, och vi inleder med en introduktion till företaget och våra produkter, tjänster, våra värderingar och självklart är detta även anpassat efter dig. Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Vi hoppas att du vill bli en av oss - ett vinnande gäng som tillsammans vill uppnå något stort.

Som studentmedarbetare hos oss arbetar du deltid utifrån vårt behov och din tillgänglighet.

Ansökan
Låter detta intressant så delge gärna din ansökan redan idag med CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amanda Johansson på telefon 0732- 33 11 90 eller på mejl amanda.johansson@roirekrytering.se.

Om oss
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan våra kunder ta lite eller mycket hjälp i en rekrytering beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på www.roirekrytering.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)