Junior marknadskoordinator till Roi Rekrytering

Junior marknadskoordinator till Roi Rekrytering

Triggas du av att skapa utmaningar för dig själv, prova nytt och tänka innovativt. Har du en personlighet som yttrar sig i att du vill prestera det lilla extra? Vill du bli en del av ett riktigt bra team och skratta på jobb? Har du kanske lite dassig humor?

- Då kan du nog vara den vi letar efter!

Vi ser oss som rebellen i en konservativ bransch - vi försöker utmana vad rekryteringsföretag erbjuder och utgå från företagens villkor. Vi är ett underbart avslappnat gäng i tillväxt.

Jag söker dig som tillsammans med mig vill, och kan, driva vårt redan ambitiösa marknadsföringsarbete och ta det till nästa nivå. Du jobbar agilt med högt och lågt - ena dagen är lika monoton som nästa dag är varierande. Du kommer att rapportera till mig som ansvarar för Marknad och IT.

Inledningsvis kommer du att avlasta mig, men med tiden ser jag hur du även tar ett större ansvar för att driva områden som:
  • Kampanjer på sociala medier och testa nytt
  • Nyhetsbrev, Epostmarknadsföring
  • Content marketing
  • Trivs med att administrera events och nätverksforum
Sen hade det varit fantastiskt om du dessutom:
  • Kan editera bilder och har ett grafiskt öga - dels för att god smak är ju alltid trevligt, men även för att du blir den som sätter upp snygga kampanjer och landningssidor
  • Har erfarenhet av CRM- och CMS-verktyg (med fördel WordPress)
För att du snabbt ska komma igång så förutsätter jag att du är en van användare av sociala medier så som Facebook, Twitter, Instagram mfl. Har du arbetat med- eller exempelvis varit influencer är det en klar fördel då stor del av vår aktivitet i Some-kanaler blir ditt ansvar. Din fallenhet för det skrivna ordet är slående och gärna något som du stoltserar med, vilket är lätt gentemot mig då jag konsekvent stravar fel.

Vad erbjuder vi då?
- Massor i överflöd!
Vi arbetar aktivt för att ha en hög trivsel och för att ha kul tillsammans. Skrattar man så man får lite ont i magen är det desto enklare att prestera. Vi kommer förbereda din ankomst och uppstart väl och hoppas att du blir med på gemensamma workshops, AW´s, kunskapsutbyten, med mera.

Du får tillgång till en miljö där alla tänkbara floskler uppfylls - du vet ”högt i tak”, ”värderingar som faktiskt efterlevs på riktigt”, ”en plats där misstag är tillåtet” och antagligen allt annat du kan komma på. Hos oss får du möjligheten för att utvecklas och ta mer ansvar. Som om inte det vore nog så får du nästan fri tillgång till stöttande och fantastiska kollegor.

Låter det intressant så sök gärna tjänsten snarast för vi saknar dig i vårt team - vår tillväxtresa är beroende av ditt bidrag.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan
Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Jenny Sanden, på jenny.sanden@roirekrytering.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men svarar såklart gärna på frågor på både telefon och epost.

Om oss
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringsplattform för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp, beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, oftast så gör våra kunder dock delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Vi får väldigt höga trivselsiffror i de medarbetarundersökningar som vi genomför kontinuerligt, och däremellan arbetar vi aktivt på förbättringar. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på roirekrytering.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)