Innesäljare till Roi Rekrytering i Malmö. Join us!

Innesäljare till Roi Rekrytering i Malmö. Join us!

Är du kommunikativ och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg? Motiveras du av kundkontakt och resultat? Då tycker vi att du ska bli en del av vårt team!

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare till vårt kontor i Malmö. Du kommer att ingå i ett mindre team om tre personer som rapporterar till vår Försäljningschef. I rollen som innesäljare hos oss på Roi Rekrytering fyller du en viktig funktion i vårt externa arbete - det är du och ditt team som skapar affärsmöjligheter för våra utesäljare. Du arbetar i nära samarbete med vår marknadsavdelning som förser dig och dina kolleger med leads som genereras av såväl interna som externa aktiviteter.

Din profil
Vi söker dig som kan bidra till kontorets redan goda stämning och goda resultat - du har glimten i ögat och bjuder på dig själv samtidigt som du arbetar målmedvetet och lösningsfokuserat för att vi tillsammans ska bli bättre.

Vi tror att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning i någon form, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av innesälj men det är inget krav. Du är van att arbeta med telefon och mail som främsta verktyg och du har god hand om CRM-system.

Vi erbjuder
En arbetsplats där det är högt till tak med dedikerade kollegor där alla strävar efter att ha kul på jobbet. Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Vi hoppas att du vill bli en av oss - ett vinnande gäng som tillsammans vill uppnå något stort!

Vi är måna om att du ska lyckas, så ett genomtänkt introduktionsprogram relaterat företaget och våra produkter möter den som tar sig an tjänsten.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan
Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Lukas Drelich, på 0732-330 850 eller lukas.drelich@roirekrytering.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Roi Rekrytering
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search/headhunting när det krävs, eller så gör kunden det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett väldigt enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Läs gärna mer om oss på roirekrytering.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)