Energisk och affärsmässig säljare

Energisk och affärsmässig säljare

Har du en personlighet som yttrar sig i att du vill prestera det lilla extra? Är du driven, förtroendegivande och gillar att göra affärer? Vill du bli en del av ett riktigt bra team och skratta på jobb? Då kan tjänsten hos oss vara något för dig!


Om tjänsten

Vi är ett underbart gäng i tillväxt, vilket visserligen ibland kan innebära att allt inte alltid är på plats och att problemlösning är en del av vardagen, men vi löser det!

Jag söker dig som tillsammans med mig vill, och kan, driva vårt redan ambitiösa säljarbete och ta det till nästa nivå. Du jobbar agilt med högt och lågt - ena dagen är lika monoton som nästa dag är varierande. Du kommer att rapportera till mig som ansvarar för sälj - och tillsammans med vårt team kommer vi att bidrag till företagets framgångsrika tillväxt.

Det innebär att jag behöver dig som inte är rädd att ta i när det behövs tillsammans med resten av gänget.

Eftersom du går igång på nykundsbearbetning så är det inget konstigt att du tar upp telefonen och bokar dina egna möten - kanske har du redan ett upparbetat nätverk att börja med? Har du inte det - va lugn, vi har en effektiv marknadsavdelning som hjälper dig igång!

Sen hade det varit fantastiskt om du dessutom:
  • Tycker om det personliga mötet
  • Gillar att bygga nätverk och relationer
  • Trivs med att jobba i ett högt tempo
Vad erbjuder vi då?
- Massor i överflöd!

Vi arbetar aktivt för att ha en hög trivsel och för att ha kul tillsammans. Skrattar man så man får lite ont i magen är det desto enklare att prestera. Vi kommer förbereda din ankomst och uppstart hos och sedan är det självklart att du blir med på gemensamma interna workshops, AW´s, kunskapsutbyten med mera - om du vill.

Du får tillgång till en miljö där alla tänkbara floskler uppfylls - du vet ”högt i tak”, ”värderingar som faktiskt efterlevs på riktigt”, ”en plats där misstag är tillåtet” och antagligen allt annat du kan komma på. Hos oss får du möjligheten för att utvecklas och ta mer ansvar!

Som om inte det vore nog så får du nästan fri tillgång till stöttande och fantastiska kollegor.

Låter det intressant så sök gärna tjänsten snarast för vi saknar dig i vårt team - vår tillväxtresa är beroende av ditt bidrag.

Läs gärna mer om hur det är att vara en del av oss här

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan
Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men svarar såklart gärna på frågor på både telefon och e-post.

Om oss
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringsplattform för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp, beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, oftast så gör våra kunder dock delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Vi får väldigt höga trivselsiffror i de medarbetarundersökningar som vi genomför kontinuerligt, och däremellan arbetar vi aktivt på förbättringar. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på roirekrytering.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)