Riwal expanderar och söker nu en erfaren och driven projektledare!

Riwal expanderar och söker nu en erfaren och driven projektledare!

Riwal befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu en erfaren projektledare. Motiveras du av konsultativ teknisk försäljning, relationsbyggande och att hjälpa kunden till bästa möjliga lösning? Har du erfarenhet från byggledning av större projekt? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Om tjänsten
I rollen som projektledare på Riwal kommer du att ansvara för att driva stora byggprojekt med särskilt fokus på Datacenters. Du ska säkerställa punktlig, kvalitativ och säker leverans av stora volymer av maskiner, till exempel AWP:s, samt kompletterande maskiner och resurser. Dessa fördelas för det specifika projektet i nära samarbete med lokala Riwal-uthyrningsstationer, internationella stor kunder inom detta segment, kundernas lokala kontakter och i enlighet med intressenter på plats såsom huvudentreprenören och HMS/HSE-organisationen. I tjänsten ingår också ansvar för att bygga långsiktiga relationer med såväl befintliga som nya kunder, vilket innefattar prospektering och kontakt med potentiella kunder.

Placeringsort är Malmö eller Stockholm och man rapporterar till Country Manager Nordics/ Group Commercial Manager.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Bidra till gruppens resultat när det gäller internationella hyresstrategiprojekt med starkt fokus på Datacenters i Sverige och på sikt eventuellt även Norge.
  • Utveckla och upprätthålla hyresintäkter och lönsamhet i projekten genom att leverera utmärkt kundservice i nära kontakt med alla intressenter. Du har stöd av starka och tydliga processer och standarder beträffande Health Safety and Environment (HSE), produktkvalitet och support på plats vid regelbundna underhåll, inspektioner eller haveri.
  • Utveckla en stark relation med huvudentreprenören och/ eller underleverantörerna.
  • Dagligt deltagande i möten med kunder på kontoret för att planera kommande aktiviteter och allokering av produkter och säkra leverans.
  • Diskutera och skapa lösningar för åtkomstapplikationer av produkter utanför den normala portföljen.
  • Skapa en handlingsplan för projektet, kommunicera och dela handlingsplanen med interna och externa intressenter.
  • Samarbeta och koordinera arbetet med landets uthyrning organisation för att uppnå det bästa resultatet
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning, förslagsvis inom bygg eller teknik samt har minst fem års arbetslivserfarenhet av projektledning i kombination med B2B försäljning. Det är meriterande om du har en bakgrund från branschen.

Du trivs med att arbeta lösningsfokuserat och nära kunden - du har lätt för att omsätta kundernas utmaningar och behov till affärsmöjligheter. Du har ett starkt intresse för att göra hållbara affärer och skapa långvariga kundrelationer som bygger på förtroende och kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du är serviceorienterad, har en god analytisk förmåga samt är mål- och resultatorienterad. Då tjänsten innehåller mycket externa så väl som interna kontakter, önskar vi att du är en skicklig kommunikatör och har en fallenhet för att skapa goda relationer.

Tjänsten förutsätter att du har körkort samt mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Riwal med Roi Rekrytering. För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på patricia.key@roirekrytering.se.

Sista ansökningsdag är 2019-10-31. Du ansöker med CV och personligt brev genom att fylla i formuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Riwal har under årens lopp har vuxit till att bli en av de största specialisterna på effektiva och säkra höjdjobb och är i dag verksam i 16 olika länder. Genom att kontinuerligt investera i människor, kvalitet och innovation har Riwal blivit en ledande internationell aktör och därför kan Riwal erbjuda bästa möjliga service till kunder oavsett var de befinner sig. Förutom att hyra ut och sälja liftar och teleskoplastare säljer Riwal också reservdelar av högsta kvalité.

För Riwal är det mycket viktigt att alla arbetar på ett säkert och effektivt sätt på höjden och vi jobbar med ett kontinuerligt förbättringsarbete mot företag och deras anställda. Riwal är ett familjeföretag med en lång historia. Dess främsta mål är att lyssna och upprätthålla goda relationer till kunden. Trots sin internationella tillväxt och utveckling har Riwal fortfarande kvaliteter som ofta återfinns i det lilla företaget. Detta märks framför allt på snabb service, lojalitet och lyhördhet för kunden.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)